1. wasmachines
  2. Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele TSH 783 WP EcoSpeed op onze pagina.

Specificaties Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele FragranceDos, Miele PerfectDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

57,5 kg

Aansluitwaarde

1100 W

Omschrijving van de Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Met de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed drogen. Dankzij de ruime trommel kun je tot 9 kilogram aan beddengoed in één droogbeurt kwijt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Deze droger heeft namelijk een energieklasse van A+++, wat betekent dat je flink kunt besparen op je energierekening. Daarnaast zorgen de PerfectDry vochtigheidssensoren ervoor dat je nooit langer droogt dan nodig is. Zodra je kledingstukken klaar zijn om aan te trekken, stopt de droger automatisch met het droogprogramma. Als je een was draait op 40 graden Celsius en je wilt je wasgoed niet sorteren, dan is de DryCare40 functie perfect voor jou. Met deze functie droogt het programma extra voorzichtig, waardoor het scheiden van je wasgoed niet nodig is. Je kunt dus gemakkelijk verschillende soorten kledingstukken en materialen samen drogen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook gedoe. Geniet van de efficiëntie en het gemak van de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger en bespaar energie terwijl je wasgoed perfect droog wordt.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry-systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding in deze 9 kilo A+++ droger niet zal krimpen. De geurflacon FragranceDos geeft, indien gewenst, je wasgoed een frisse geur tijdens het drogen. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de rimpels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Miele TSH 783 WP EcoSpeed

De Miele TSH 783 WP EcoSpeed heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele TSH 783 WP EcoSpeed heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele TSH 783 WP EcoSpeed is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele TSH 783 WP EcoSpeed is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele TSH 783 WP EcoSpeed heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Miele TSH 783 WP EcoSpeed heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele FragranceDos, Miele PerfectDry. 

De Miele TSH 783 WP EcoSpeed geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele TSH 783 WP EcoSpeed weegt 57,5 kg.