1. wasmachines
  2. LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning op onze pagina.

Specificaties LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG SensorDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 66 cm diepte

Gewicht

57 kg

Aansluitwaarde

Omschrijving van de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

De LG RC80V9AV4Q is een geweldige warmtepompdroger die perfect is voor zowel kleine als grote ladingen beddengoed van 2 of 3 personen. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je eenvoudig al je wasgoed drogen zonder gedoe. Maar wat deze droger echt bijzonder maakt, is de volledig zelfreinigende condensor. Dankzij de zelfreinigende condensor hoef je je geen zorgen te maken over vervelend onderhoud aan je droger. Hierdoor is de droger niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook nog eens zuiniger. Je kunt de droger bedienen via het handige touchscreen, maar ook via de LG SmartThinQ app. Met deze app kun je de droger op afstand bedienen en kun je zien hoelang het nog duurt voordat het droogprogramma klaar is. Met maar liefst 14 droogprogramma's en een kledingbeschermende trommel kun je er zeker van zijn dat je kleding goed beschermd is tijdens het drogen. Bovendien kun je met de LG Dual Inverter Heat Pump kiezen tussen extra snel of extra zuinig drogen. Dit betekent dat je tijd of energie kunt besparen tijdens het drogen. Kortom, de LG RC80V9AV4Q is de perfecte warmtepompdroger voor iedereen die op zoek is naar gemak, efficiëntie en kwaliteit.

Pluspunten
  • De Auto Cleaning Condenser maakt zichzelf automatisch schoon, waardoor je minder onderhoud hoeft te doen. Zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Is een droger met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht? De bijgeleverde afvoerslang van de droger is vrij kort, waardoor je de machine dicht bij de afvoerpijp plaatst of een langere slang koopt.

Veelgestelde vragen over de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

De LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66 cm

De LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning heeft de volgende merkspecifieke functies: LG SensorDry. 

De LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning weegt 57 kg.