1. wasmachines
  2. Bosch WGG24405NL

Bosch WGG24405NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGG24405NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WGG24405NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

73,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGG24405NL

Met de Bosch WGG24405NL kun je grote hoeveelheden beddengoed en kleding wassen op een zeer energiezuinige manier. Deze wasmachine heeft een energieklasse A, wat betekent dat hij efficiënt omgaat met energie en water. Met een vulgewicht van 9 kilogram heb je extra veel ruimte, zodat je meer wasgoed in één keer kunt wassen. Een handige functie van deze wasmachine is de beladingssensor. Deze sensor zorgt ervoor dat zelfs kleine wasjes energiezuinig worden gewassen. Het programma past het verbruik en de programmaduur automatisch aan op de hoeveelheid was. Daarnaast kun je met de SpeedPerfect knop je wasprogramma's inkorten. Hiermee bespaar je maar liefst 65% tijd, waardoor je sneller kunt genieten van je favoriete outfit. Heb je wel eens last van vervelende vlekken op je kleding? Geen probleem! De Bosch WGG24405NL is voorzien van een handig anti-vlekkensysteem. Dit systeem spoort veelvoorkomende vlekken op, zoals olie-, bloed-, wijn- of grasvlekken, en verwijdert ze effectief uit je kleding. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over hardnekkige vlekken en blijft je kleding er altijd fris en schoon uitzien. Maak kennis met de Bosch WGG24405NL en ontdek het gemak en de efficiëntie van deze energiezuinige wasmachine!

Pluspunten
  • Het systeem tegen vlekken verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGG24405NL

De Bosch WGG24405NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

De Bosch WGG24405NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGG24405NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGG24405NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGG24405NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGG24405NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem. 

De Bosch WGG24405NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGG24405NL weegt 73,5 kg.