1. wasmachines
  2. Beko B3WT5941WS IronFast

Beko B3WT5941WS IronFast

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko B3WT5941WS IronFast op onze pagina.

Specificaties Beko B3WT5941WS IronFast

Gebruiksgemak

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Beko HomeWhiz, Beko SteamCure

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84 cm hoogte, 60 cm breedte, 58 cm diepte

Gewicht

76 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Beko B3WT5941WS IronFast

Met de Beko B3WT5941WS IronFast wordt het strijken van je wasgoed een fluitje van een cent. Dankzij de innovatieve SteamCure stoomfunctie worden kreukels in je kleding verminderd. Nadat het wasprogramma is voltooid, voegt de wasmachine stoom toe, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken. Met maar liefst 15 verschillende wasprogramma's vind je altijd de perfecte instellingen voor al je wasgoed, of het nu gaat om je favoriete spijkerbroeken, overhemden of donkere T-shirts. Maar dat is nog niet alles! De Beko B3WT5941WS beschikt ook over het handige StainExpert programma. Dit programma verwijdert moeiteloos maar liefst 25 verschillende vlekken uit je kleding, of het nu gaat om wijn, ketchup of chocolade. Zo blijft je kleding altijd fris en vlekkeloos. Met een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed in één keer wassen, zoals bijvoorbeeld beddengoed. En zelfs als je een keer minder was hebt, past de beladingssensor automatisch het water- en energieverbruik aan, zodat je nooit teveel verbruikt. Met de Beko B3WT5941WS IronFast wordt wassen en strijken een eenvoudig en efficiënt proces. Geniet van kreukvrij en vlekkeloos wasgoed, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart. Ervaar zelf het gemak en de functionaliteit van deze geweldige.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van SteamCure kun je vlekken voorbehandelen en hoef je minder te strijken. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up, verwijderen. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Zonder AutoDose moet je handmatig je wasmiddel en wasverzachter doseren. De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus er blijft onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Beko B3WT5941WS IronFast

De Beko B3WT5941WS IronFast heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84 cm
Breedte 60 cm
Diepte 58 cm

De Beko B3WT5941WS IronFast heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko B3WT5941WS IronFast is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko B3WT5941WS IronFast is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko B3WT5941WS IronFast heeft de volgende gebruiksgemak opties: Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De Beko B3WT5941WS IronFast heeft de volgende merkspecifieke functies: Beko HomeWhiz, Beko SteamCure. 

De Beko B3WT5941WS IronFast geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko B3WT5941WS IronFast weegt 76 kg.