1. wasmachines
  2. Miele TSF 763 WP EcoSpeed

Miele TSF 763 WP EcoSpeed

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele TSF 763 WP EcoSpeed op onze pagina.

Specificaties Miele TSF 763 WP EcoSpeed

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele FragranceDos, Miele PerfectDry

Energieklasse

A+++ -10%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

57,5 kg

Aansluitwaarde

1100 W

Omschrijving van de Miele TSF 763 WP EcoSpeed

Met de Miele TSF 763 WP EcoSpeed droog je moeiteloos kleine en grote hoeveelheden kleding en beddengoed voor jou en je gezin. Deze droger is uitgerust met PerfectDry vochtigheidssensoren, waardoor het droogprogramma precies stopt op het moment dat je wasgoed volledig droog is. Hierdoor blijven je favoriete kledingstukken langer mooi en slijten ze minder snel. Met de handige DryCare40 functie kun je het droogprogramma aanpassen voor wasgoed dat op 40 graden Celsius gewassen is. Hierdoor hoef je na het wassen minder tijd te besteden aan het sorteren van je kleding. De warmtepomp droogtechniek van deze automaat zorgt ervoor dat je beddengoed en spijkerbroeken op een energiezuinige manier gedroogd worden. Dankzij de energieklasse A+++-10% bespaar je bovendien flink op je energiekosten per jaar. Met de Miele TSF 763 WP EcoSpeed geniet je van zorgeloos drogen van je wasgoed. Deze droger is niet alleen efficiënt en energiezuinig, maar ook voorzichtig met je kleding. Zo kun je keer op keer genieten van frisse en droge kledingstukken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem, droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt. De FragranceDos geurflacon geeft, indien gewenst, een frisse geur aan je wasgoed tijdens het drogen. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de kreuken in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Miele TSF 763 WP EcoSpeed

De Miele TSF 763 WP EcoSpeed heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele TSF 763 WP EcoSpeed heeft de energieklasse A+++ -10%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele TSF 763 WP EcoSpeed is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele TSF 763 WP EcoSpeed is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele TSF 763 WP EcoSpeed heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Miele TSF 763 WP EcoSpeed heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele FragranceDos, Miele PerfectDry. 

De Miele TSF 763 WP EcoSpeed geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele TSF 763 WP EcoSpeed weegt 57,5 kg.