1. wasmachines
  2. Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing op onze pagina.

Specificaties Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens PowerSpeed, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

73,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing voegt een nieuwe dimensie toe aan het wassen. Met deze wasmachine hoef je nooit meer zelf wasmiddel toe te voegen, want het doet het automatisch voor je. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, waardoor je kleding langer mooi blijft. De ruime trommel van 9 kilogram biedt voldoende capaciteit voor zowel grote als kleine ladingen was. Met de keuze uit 19 verschillende programma's, vind je altijd de juiste instelling voor jouw specifieke behoeften. En als je haast hebt, kun je de varioSpeed optie inschakelen om de wastijd met maar liefst 60% te verkorten. Maar dat is nog niet alles. Deze wasmachine is uitgerust met iSensoric technologie, waardoor sensoren precies meten hoeveel wasgoed er in de trommel zit. Hierdoor past de machine automatisch het water- en energieverbruik aan, afhankelijk van de hoeveelheid was. En als je tijdens het wassen nog een sok of twee vindt die je per ongeluk bent vergeten, kun je deze eenvoudig toevoegen dankzij de pauze-knop. Kortom, de Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing maakt het wassen een fluitje van een cent. Met zijn geavanceerde functies en slimme technologieën zorgt deze wasmachine ervoor dat je kleding altijd perfect schoon en fris is, zonder gedoe met doseren of het vergeten van sokken.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi omdat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Je wast tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat dankzij varioSpeed. De iSensoric sensoren meten de vuilheidsgraad van je was en passen hier het water- en energieverbruik op aan.

Minpunten
  • De wasmachine kan niet worden bediend via een app.

Veelgestelde vragen over de Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens PowerSpeed, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing. 

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing weegt 73,5 kg.