1. wasmachines
  2. LG GC3R309S3

LG GC3R309S3

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG GC3R309S3 op onze pagina.

Specificaties LG GC3R309S3

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG Direct Drive, LG Smart Diagnosis, LG Steam

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 55 cm diepte

Gewicht

70 kg

Aansluitwaarde

2400 W

Omschrijving van de LG GC3R309S3

De LG GC3R309S3 is een wasmachine die je beddengoed en handdoeken extra schoon wast dankzij het stoomprogramma. Met dit programma worden bacteriën en allergenen effectief verwijderd, waardoor het ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je een grote lading was in één keer schoon krijgen, en dit alles op een zeer energiezuinige manier met energieklasse A. Een van de voordelen van de LG GC3R309S3 is het lage geluidsniveau van maximaal 71 decibel. Hierdoor kun je de wasmachine gerust aanzetten terwijl je thuiswerkt of slaapt, zonder gestoord te worden door lawaai. Met AI Wash kun je je kleding langer mooi houden, omdat het programma de trommelbeweging aanpast op de stof. Dit zorgt voor een optimale reiniging zonder dat je kleding beschadigd raakt. Daarnaast biedt deze wasmachine verschillende soorten waterbeveiliging, zodat de watertoevoer automatisch wordt afgesloten bij een lekkage. Dit geeft je gemoedsrust, vooral als je de wasmachine op een nieuwe vloer plaatst. Kortom, de LG GC3R309S3 is een krachtige en betrouwbare wasmachine die niet alleen grondig reinigt, maar ook energiezuinig is en je kleding langer mooi houdt.

Pluspunten
  • Dankzij de borstelloze Direct Drive motor is het wassen extra stil met een maximum van 71 decibel. Het stoomprogramma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor huidirritatie verminderd wordt en babykleertjes hygiënisch schoon gewassen kunnen worden. Dankzij energieklasse A bespaar je tot € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur.

Minpunten
  • Heeft TurboWash 39 niet om een halve belading in 39 minuten schoon te wassen. Heeft ezDispense niet om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de LG GC3R309S3

De LG GC3R309S3 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 55 cm

De LG GC3R309S3 heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG GC3R309S3 is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG GC3R309S3 is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de LG GC3R309S3 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De LG GC3R309S3 heeft de volgende merkspecifieke functies: LG Direct Drive, LG Smart Diagnosis, LG Steam. 

De LG GC3R309S3 geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG GC3R309S3 weegt 70 kg.