1. wasmachines
  2. LG GC3V309N4

LG GC3V309N4

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG GC3V309N4 op onze pagina.

Specificaties LG GC3V309N4

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam+, LG ThinQ

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 56,5 cm diepte

Gewicht

66 kg

Aansluitwaarde

2100 W

Omschrijving van de LG GC3V309N4

De LG GC3V309N4 is een energiezuinige wasmachine die grote ladingen beddengoed en kleding moeiteloos schoonmaakt. Met de koolborstelloze Direct Drive motor geniet je van een stille werking en verminderde trillingen, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd. Met maar liefst 14 wasprogramma's kun je eenvoudig kiezen welke het beste bij jouw behoeften past. Voor licht bevuilde kleding is er het Quick 30 programma, waarmee je snel weer frisse kleding hebt. Voor hardnekkige vlekken kun je vertrouwen op het Stain Care programma. Dit programma verhoogt geleidelijk de watertemperatuur, waardoor verschillende soorten vlekken effectief worden verwijderd. Naast de uitgebreide wasprogramma's zorgt de 6 Motion technologie ervoor dat je kleding altijd optimaal wordt verzorgd. De trommelbewegingen passen zich automatisch aan op het type was, waardoor je kleding beschermd blijft en er altijd stralend uitziet. Met de handige app op je telefoon kun je de wasmachine op afstand bedienen. Zo kun je alvast een wasprogramma instellen terwijl je onderweg bent, zodat je bij thuiskomst direct kunt genieten van schone kleding. Kortom, met de LG GC3V309N4 haal je een geavanceerde en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis die je wasgoed moeiteloos schoonmaakt en verzorgt.

Pluspunten
  • De AI DD past de trommelbewegingen automatisch aan op basis van het type wasgoed, waardoor je kleding langer mooi blijft. Met een ruime trommelinhoud van 9 kilogram doe je meer was in één keer. Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder last van trillingen en geluid.

Minpunten
  • De machine beschikt niet over een TurboWash-programma om een halve belading in 59 minuten schoon te wassen. De machine beschikt niet over een Steam+ programma om je was grondig met stoom te reinigen en huidirritatie te verminderen bij een allergie, zoals bijvoorbeeld voor pollen.

Veelgestelde vragen over de LG GC3V309N4

De LG GC3V309N4 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 56,5 cm

De LG GC3V309N4 heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG GC3V309N4 is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG GC3V309N4 is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de LG GC3V309N4 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor].

De LG GC3V309N4 heeft de volgende merkspecifieke functies: LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam+, LG ThinQ. 

De LG GC3V309N4 geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG GC3V309N4 weegt 66 kg.