1. wasmachines
  2. Bosch WQG235DRNL

Bosch WQG235DRNL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WQG235DRNL op onze pagina.

Specificaties Bosch WQG235DRNL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

56,4 kg

Aansluitwaarde

600 W

Omschrijving van de Bosch WQG235DRNL

De Bosch WQG235DRNL CastIron Grey serie wasdroger is een innovatieve toevoeging aan jouw huishouden. Met zijn zelfreinigende condensor hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken tijdens het drogen. Deze warmtepompdroger is niet alleen efficiënt, maar ook onderhoudsvriendelijk dankzij deze unieke functie. Met een vulgewicht van 8 kilogram is de trommel geschikt voor zowel normale als grote ladingen wasgoed. Of je nu een stapel handdoeken, overhemden of fijne was hebt, met de keuze uit 14 droogprogramma's vind je altijd de perfecte instelling voor jouw kleding. Het beste van alles is dat je wasgoed nooit langer dan nodig wordt gedroogd. Dankzij de autoDry vochtigheidssensoren weet de droger precies wanneer jouw kleding de juiste droogte heeft bereikt. Hierdoor voorkom je dat je favoriete jumpsuit krimpt of uit model raakt. En als je last hebt van allergieën, heeft de Bosch WQG235DRNL ook aan jou gedacht. Het HygienePlus programma verwijdert dierenharen en pollen op een hogere temperatuur, zodat jij je kleding fris en schoon kunt dragen zonder zorgen. Met deze wasdroger haal je niet alleen een praktisch apparaat in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De CastIron Grey kleur geeft een moderne en eigentijdse uitstraling aan jouw wasruimte.

Pluspunten
  • Het HygienePlus programma haalt allergenen uit je wasgoed door het op hoge temperatuur te wassen, wat resulteert in minder jeuk. De SelfCleaning Condenser reinigt automatisch tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is een droger met een snelheidsklasse van 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Bosch WQG235DRNL

De Bosch WQG235DRNL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Bosch WQG235DRNL heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WQG235DRNL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WQG235DRNL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WQG235DRNL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Bosch WQG235DRNL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor. 

De Bosch WQG235DRNL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WQG235DRNL weegt 56,4 kg.