1. wasmachines
  2. Beko WTV9716XBWST SteamCure

Beko WTV9716XBWST SteamCure

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko WTV9716XBWST SteamCure op onze pagina.

Specificaties Beko WTV9716XBWST SteamCure

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Beko HomeWhiz, Beko SteamCure

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84 cm hoogte, 60 cm breedte, 64 cm diepte

Gewicht

71 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de Beko WTV9716XBWST SteamCure

Met de Beko WTV9716XBWST SteamCure heb je nooit meer ruimtegebrek voor je beddengoed. Deze energiezuinige wasmachine wast moeiteloos 9 kilogram aan wasgoed schoon, dankzij de energieklasse A. En als je regelmatig knoeit, hoef je je geen zorgen te maken met het StainExpert programma. Dit programma is speciaal ontworpen om de 24 meest voorkomende vlekken te verwijderen. Dus zelfs als je rode wijn, koffie of chocolade op je favoriete overhemd hebt gemorst, zal de Beko WTV9716XBWST SteamCure ervoor zorgen dat de vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar dat is niet alles. Deze wasmachine is uitgerust met de innovatieve SteamCure stoomfunctie, waarmee je hardnekkige vlekken nog effectiever kunt behandelen. De stoomweekt het vuil beter los en vermindert bovendien de hoeveelheid strijkwerk die je moet doen. En als je alleen wat shirts wilt opfrissen, kun je gebruik maken van de 'Xpress' optie. Hiermee kun je in slechts 14 minuten 2 kilogram wasgoed opfrissen. Dit is ideaal als je outfit na een lange dag dragen een beetje muf ruikt. En als je liever een grotere lading wilt wassen, kun je vertrouwen op de Daily Xpress functie, waarmee je een volle trommel in slechts 28 minuten kunt wassen. Met de Beko WTV9716XBWST SteamCure wordt wassen een eenvoudige.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder hinder van trillingen en geluid. Met de SteamCure stoomfunctie kun je vlekken voorbehandelen en hoef je minder te strijken. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up, verwijderen.

Minpunten
  • Vanwege het ontbreken van AutoDose, doseer je je wasmiddel en wasverzachter handmatig.

Veelgestelde vragen over de Beko WTV9716XBWST SteamCure

De Beko WTV9716XBWST SteamCure heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84 cm
Breedte 60 cm
Diepte 64 cm

De Beko WTV9716XBWST SteamCure heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko WTV9716XBWST SteamCure is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko WTV9716XBWST SteamCure is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko WTV9716XBWST SteamCure heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De Beko WTV9716XBWST SteamCure heeft de volgende merkspecifieke functies: Beko HomeWhiz, Beko SteamCure. 

De Beko WTV9716XBWST SteamCure geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko WTV9716XBWST SteamCure weegt 71 kg.