1. wasmachines
  2. Whirlpool FFD 9469E BV BE

Whirlpool FFD 9469E BV BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFD 9469E BV BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFD 9469E BV BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+, Whirlpool Refresh

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 63 cm diepte

Gewicht

71 kg

Aansluitwaarde

1850 W

Omschrijving van de Whirlpool FFD 9469E BV BE

De Whirlpool FFD 9469E BV BE is een zeer energiezuinige wasmachine met een energieklasse A, perfect voor het schoonmaken van al je beddengoed. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze machine extra veel ruimte voor je wasgoed. Naast standaard wasprogramma's heeft de FFD 9469E BV BE ook speciale programma's voor delicate stoffen, sportkleding en dekbedden. Met het Steam Refresh-programma kun je zelfs een muf shirt weer heerlijk fris maken, zonder het daadwerkelijk te wassen. Dit programma gebruikt stoom om geuren te verminderen, waardoor je water en energie bespaart en ook nog eens sneller klaar bent met strijken. Daarnaast beschikt deze wasmachine over de innovatieve FreshCare+ technologie, waarmee de trommel tot wel 6 uur na het wasprogramma in beweging blijft. Door je wasgoed heen en weer te schommelen en stoom toe te voegen, zorgt deze functie ervoor dat je je niet hoeft te haasten wanneer je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen. Met de Whirlpool FFD 9469E BV BE geniet je niet alleen van schone was, maar ook van extra gemak en besparingen. Met zijn ruime vulgewicht, speciale programma's en innovatieve functies is deze wasmachine de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar efficiëntie en kwaliteit in de wasruimte.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh programma vernieuwt muf wasgoed met behulp van stoom en vermindert onaangename geuren. FreshCare+ zorgt ervoor dat je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris blijft door middel van stoom en trommelbewegingen. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFD 9469E BV BE

De Whirlpool FFD 9469E BV BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 63 cm

De Whirlpool FFD 9469E BV BE heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFD 9469E BV BE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFD 9469E BV BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFD 9469E BV BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Whirlpool FFD 9469E BV BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+, Whirlpool Refresh. 

De Whirlpool FFD 9469E BV BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFD 9469E BV BE weegt 71 kg.