1. wasmachines
  2. Bosch WTH83205NL

Bosch WTH83205NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WTH83205NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WTH83205NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AutoDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 66,5 cm diepte

Gewicht

41,3 kg

Aansluitwaarde

625 W

Omschrijving van de Bosch WTH83205NL

Met de Bosch WTH83205NL kun je gemakkelijk kleine ladingen was drogen dankzij het vulgewicht van 7 kilogram. Wat deze warmtepompdroger echt bijzonder maakt, is de speciale kledingbeschermende trommel. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en hoef je je geen zorgen te maken over krimp. Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat je was altijd perfect droog is, dankzij de vochtigheidssensoren die de droogtijd aanpassen. Met de draaiknop kun je eenvoudig kiezen uit maar liefst 15 programma's, zodat je altijd de juiste drooginstellingen hebt voor verschillende soorten textiel, zoals handdoeken, wollen truien en beddengoed. Een handige optie is de mogelijkheid om het condensvocht automatisch af te voeren. Hiervoor kun je een aparte condensafvoerslang aanschaffen en deze aansluiten op de waterafvoer. Dit betekent dat je het condensreservoir niet langer handmatig hoeft leeg te maken, wat een hoop gedoe scheelt. Kortom, met de Bosch WTH83205NL kun je efficiënt en zorgeloos je was drogen. Dankzij de speciale trommel en het AutoDry systeem blijft je kleding mooi en perfect droog. Met de diverse programma's en de optie voor automatische condensafvoer is deze warmtepompdroger een handige aanwinst voor jouw huishouden.

Pluspunten
  • Je sluit ook je wasdroger aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat de wasdroger relatief lang mee. Er is geen behoefte aan het spoelen van de condensor met water, waardoor je minder onderhoud hoeft te verrichten.

Minpunten
  • Heeft een lager vulgewicht van 7 kilogram dan vergelijkbare wasdrogers. Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 7 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Bosch WTH83205NL

De Bosch WTH83205NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 66,5 cm

De Bosch WTH83205NL heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WTH83205NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WTH83205NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WTH83205NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Bosch WTH83205NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AutoDry. 

De Bosch WTH83205NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WTH83205NL weegt 41,3 kg.