1. wasmachines
  2. Beko B3WT59610W IronFast

Beko B3WT59610W IronFast

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko B3WT59610W IronFast op onze pagina.

Specificaties Beko B3WT59610W IronFast

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Beko HomeWhiz, Beko IronFast

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84 cm hoogte, 60 cm breedte, 58 cm diepte

Gewicht

76 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de Beko B3WT59610W IronFast

De Beko B3WT59610W IronFast is een revolutionaire wasmachine die niet alleen je kleding grondig reinigt, maar ook kreukels vermindert met behulp van stoom. Met het innovatieve SteamTherapy programma kun je specifiek voor gekreukt wasgoed een apart stoomprogramma inschakelen, waardoor je strijktijd aanzienlijk wordt verkort. Maar dat is niet alles! Deze wasmachine heeft ook een speciaal programma genaamd 'hemden', waarmee je shirts en overhemden kunt wassen en stomen. Aan het einde van het wasprogramma wordt er stoom toegevoegd, waardoor je kleding minder gekreukeld uit de machine komt. Deze wasmachine is niet alleen efficiënt, maar ook energiezuinig. Met een energieklasse A label wast de Beko B3WT59610W IronFast op een zeer energiezuinige manier. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram biedt deze machine voldoende ruimte voor grote ladingen beddengoed. Daarnaast is deze wasmachine uitgerust met de handige StainExpert functie, waarmee je moeiteloos de 24 meest voorkomende vlekken kunt verwijderen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je deze wasmachine ook verbinden met je telefoon via de HomeWhiz app. Hiermee kun je extra programma's downloaden en de wasmachine eenvoudig bedienen vanaf je smartphone. Met de Beko B3WT59610W IronFast wordt wassen een fluitje van een cent. Of je nu wilt genieten van kreukvrije k.

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. De wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Beko B3WT59610W IronFast

De Beko B3WT59610W IronFast heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84 cm
Breedte 60 cm
Diepte 58 cm

De Beko B3WT59610W IronFast heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko B3WT59610W IronFast is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko B3WT59610W IronFast is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko B3WT59610W IronFast heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade.

De Beko B3WT59610W IronFast heeft de volgende merkspecifieke functies: Beko HomeWhiz, Beko IronFast. 

De Beko B3WT59610W IronFast geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko B3WT59610W IronFast weegt 76 kg.