1. wasmachines
  2. Hoover HWP 48AMBC/1-S

Hoover HWP 48AMBC/1-S

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Hoover HWP 48AMBC/1-S op onze pagina.

Specificaties Hoover HWP 48AMBC/1-S

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 54 cm diepte

Gewicht

63 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Hoover HWP 48AMBC/1-S

Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S bespaar je niet alleen water en energie, maar geniet je ook van een gemakkelijk en efficiënt wasproces. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze wasmachine perfect voor zowel kleine als grotere wasbeurten, ideaal voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Dankzij de beladingssensoren wordt de hoeveelheid was in de trommel gemeten en wordt het water- en energieverbruik automatisch aangepast. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onnodig energieverbruik bij een kleine was. De Hoover HWP 48AMBC/1-S beschikt over maar liefst 13 verschillende wasprogramma's, variërend van sportkleding en babykleding tot wol. Voor diegenen die gevoelig zijn voor allergenen is er ook een anti-allergieprogramma beschikbaar. Dit programma draait op een temperatuur van 60 graden Celsius, waardoor huisstofmijt en pollen effectief uit je was worden verwijderd. Hierdoor verminder je de kans op huidirritatie en geniet je van schone en frisse kleding. Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S haal je een wasmachine in huis die niet alleen zorgt voor een grondig en efficiënt wasproces, maar ook rekening houdt met het milieu en jouw gezondheid. Ervaar de voordelen van deze innovatieve wasmachine en geniet van schone en frisse kleding, keer op keer.

Pluspunten
  • Met de hOn app scan je het wasetiket van je kledingstukken, vind je direct het juiste wasprogramma en ontvang je een notificatie wanneer je was schoon is. Het Power Care systeem verdeelt het wasmiddel gelijkmatig over je wasgoed, waardoor je extra grondig wast. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Als er geen waterbeveiliging aanwezig is, zal de watertoevoer niet automatisch afsluiten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Hoover HWP 48AMBC/1-S

De Hoover HWP 48AMBC/1-S heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 54 cm

De Hoover HWP 48AMBC/1-S heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Hoover HWP 48AMBC/1-S is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Hoover HWP 48AMBC/1-S is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Hoover HWP 48AMBC/1-S heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De Hoover HWP 48AMBC/1-S heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Hoover HWP 48AMBC/1-S geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Hoover HWP 48AMBC/1-S weegt 63 kg.