1. wasmachines
  2. AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG TR86CBC86 AbsoluteCare op onze pagina.

Specificaties AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

51,5 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

De AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is de perfecte warmtepompdroger om ervoor te zorgen dat je favoriete outfits langer meegaan. Dankzij de innovatieve AbsoluteCare techniek past de droger de trommelbewegingen aan op het type wasgoed dat zich in de trommel bevindt. Hierdoor wordt de slijtage aan bijvoorbeeld je wollen truien of linnen blouses verminderd. Met de SensiDry sensoren hoef je je nooit zorgen te maken over te hete droogprogramma's. Deze sensoren passen het droogprogramma namelijk aan op basis van de lading, waardoor krimp van je kleding wordt voorkomen. De AEG TR86CBC86 heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel middelgrote als kleine ladingen was kunt drogen. Met maar liefst 25 verschillende programma's, zoals katoen, sportkleding en beddengoed, vind je altijd het perfecte droogprogramma voor jouw specifieke behoeften. En dankzij de energieklasse A+++ bespaar je ook nog eens tot wel € 154,- per jaar op je energierekening. Met deze warmtepompdroger geniet je dus niet alleen van perfect gedroogde kleding, maar ook van lagere kosten en een duurzame keuze voor het milieu.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem past de droogtemperatuur en draaisnelheid aan op elk type was, zodat je kleding langer mooi blijft. De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, wat energie bespaart en je kleding beschermt. Een zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is een droger met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram.

Veelgestelde vragen over de AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

De AEG TR86CBC86 AbsoluteCare heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

De AEG TR86CBC86 AbsoluteCare heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG TR86CBC86 AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De AEG TR86CBC86 AbsoluteCare heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry. 

De AEG TR86CBC86 AbsoluteCare geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG TR86CBC86 AbsoluteCare weegt 51,5 kg.