1. wasmachines
  2. Bosch WGG14408NL

Bosch WGG14408NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGG14408NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WGG14408NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

68,7 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGG14408NL

De Bosch WGG14408NL (serie 6) is een zeer energiezuinige wasmachine met een energieklasse A. Dit betekent dat je over de levensduur van de machine gemiddeld tot € 290,- kunt besparen op je energiekosten. Of je nu alleen woont of met zijn tweeën, met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor het wasgoed van zowel kleine als grote huishoudens. Je kunt nu de was van een hele week in één keer doen! Met het Hygiene Plus programma kun je je beddengoed grondig schoonwassen. Dit programma wast langer op een hoge temperatuur en voegt een extra spoelbeurt toe. Hierdoor worden allergenen, zoals dierenharen, effectief verwijderd. Dit is vooral ideaal als je last hebt van een gevoelige huid. Daarnaast kun je de SpeedPerfect functie inschakelen, waardoor je tot wel 65% sneller kunt wassen. Met de Bosch WGG14408NL haal je niet alleen een energiezuinige wasmachine in huis, maar ook een machine die zorgt voor grondig schone kleding en beddengoed. Bespaar tijd en energie met deze geweldige wasmachine!

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus-programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGG14408NL

De Bosch WGG14408NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Bosch WGG14408NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGG14408NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGG14408NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGG14408NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGG14408NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem. 

De Bosch WGG14408NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGG14408NL weegt 68,7 kg.