1. wasmachines
  2. AEG T9DENS87 FiberPro

AEG T9DENS87 FiberPro

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG T9DENS87 FiberPro op onze pagina.

Specificaties AEG T9DENS87 FiberPro

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG AbsoluteCare, AEG FiberPro, AEG ProSense, AEG SensiDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

49,8 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de AEG T9DENS87 FiberPro

De AEG T9DENS87 FiberPro warmtepompdroger is een innovatieve droger die beschikt over tal van slimme functies om het droogproces efficiënter en gemakkelijker te maken. Met een energie-efficiëntieklasse van A+++, past deze wasdroger automatisch de droogtijd aan op basis van de lading wasgoed, waardoor je kleding langer meegaat en je energie bespaart. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het verspillen van onnodige energie. Een van de handige functies van de AEG T9DENS87 is de FiberPro technologie. Deze geavanceerde functie meet de vochtigheid van het wasgoed in de trommel en past de behandeling van elk kledingstuk aan op basis van de behoeften. Dit betekent dat je katoenen broeken en synthetische shirts niet meer apart hoeft te sorteren. Met deze wasdroger kun je zowel kleine als grotere ladingen wasgoed in één keer drogen, waardoor je tijd en energie bespaart. Met de AEG T9DENS87 FiberPro warmtepompdroger geniet je niet alleen van efficiënt drogen, maar ook van de beste zorg voor je kleding. Dankzij de intelligente functies en innovatieve technologieën kun je met vertrouwen je wasgoed aan deze betrouwbare droger toevertrouwen. Voortaan geniet je van frisse, perfect gedroogde kleding zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met het FiberPro systeem droogt jouw wasgoed gelijkmatig en behoudt het de zachte textuur van de vezels. Het heeft een 3D-sensor die ook aan de binnenkant van jouw wasgoed meet hoe vochtig het is. Je kunt jouw wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, wat betekent dat onderhoud noodzakelijk blijft.

Veelgestelde vragen over de AEG T9DENS87 FiberPro

De AEG T9DENS87 FiberPro heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

De AEG T9DENS87 FiberPro heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG T9DENS87 FiberPro is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG T9DENS87 FiberPro is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG T9DENS87 FiberPro heeft de volgende gebruiksgemak opties: Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De AEG T9DENS87 FiberPro heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG AbsoluteCare, AEG FiberPro, AEG ProSense, AEG SensiDry. 

De AEG T9DENS87 FiberPro geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG T9DENS87 FiberPro weegt 49,8 kg.