1. wasmachines
  2. AEG T8DE95EW AbsoluteCare

AEG T8DE95EW AbsoluteCare

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG T8DE95EW AbsoluteCare op onze pagina.

Specificaties AEG T8DE95EW AbsoluteCare

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 66,3 cm diepte

Gewicht

50 kg

Aansluitwaarde

900 W

Omschrijving van de AEG T8DE95EW AbsoluteCare

In de AEG T8DE95EW AbsoluteCare warmtepompdroger kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed drogen. Met een indrukwekkende capaciteit van 9 kilogram kun je zelfs grote ladingen handdoeken of beddengoed gemakkelijk drogen. Wat deze droger echt uniek maakt, is het AbsoluteCare systeem dat zorgvuldig de beweging en temperatuur van de droogcyclus controleert. Hierdoor stopt de droger automatisch zodra je kleding de gewenste droogte heeft bereikt. Dit betekent dat je zelfs kleine ladingen was kunt drogen zonder extra energie te verbruiken. Voor delicate kledingstukken, zoals je favoriete wollen trui, biedt deze droger een aparte droogbeweging die ervoor zorgt dat je trui plat droogt en niet onnodig uitrekt. Daarnaast is de trommel van de T8DE95EW speciaal ontworpen om je kleding te beschermen, zodat deze langer mooi blijft. Op het Nederlandstalige display kun je eenvoudig de resterende tijd van het droogprogramma aflezen. Dus nog even geduld en je kunt binnen enkele minuten weer genieten van je favoriete broek. Met de AEG T8DE95EW AbsoluteCare warmtepompdroger ben je verzekerd van efficiënt en zorgzaam drogen, waardoor je kleding er altijd perfect uitziet en aanvoelt.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem past zijn droogprogramma's aan op elk type wasgoed, waardoor je kleding langer mooi blijft. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer. Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer leegt. Het AbsoluteCare systeem past zich aan op elk type wasgoed, zodat je kleding langer mooi blijft. Met een trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer. Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Heb het FiberPro systeem niet om je wasgoed gelijkmatig te drogen en de textuur van de vezels zacht te houden.

Veelgestelde vragen over de AEG T8DE95EW AbsoluteCare

De AEG T8DE95EW AbsoluteCare heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66,3 cm

De AEG T8DE95EW AbsoluteCare heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG T8DE95EW AbsoluteCare is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG T8DE95EW AbsoluteCare is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG T8DE95EW AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De AEG T8DE95EW AbsoluteCare heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry. 

De AEG T8DE95EW AbsoluteCare geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG T8DE95EW AbsoluteCare weegt 50 kg.