1. wasmachines
  2. Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WQ45G270NL SelfCleaning op onze pagina.

Specificaties Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

56,46 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

Droog je was op een energiezuinige manier met de Siemens WQ45G270NL warmtepompdroger met energieklasse A++. Deze droger bespaart je tot wel € 1.300,- aan energiekosten gedurende zijn levensduur. Wat deze droger echt uniek maakt, is de zelfreinigende condensor. Deze spoelt zichzelf automatisch schoon na elke droogbeurt, waardoor de droger altijd energiezuinig blijft en je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het schoonmaken ervan. Met een trommelcapaciteit van 9 kilogram is er voldoende ruimte voor grote ladingen wasgoed. Denk aan kleding voor de hele week of beddengoed van meerdere personen. Maar ook voor kleine wasjes is deze droger perfect. Dankzij de vochtigheids- en beladingssensoren stopt het programma altijd zodra je was droog is, waardoor je nooit meer energie verbruikt dan nodig is. Met maar liefst 14 verschillende droogprogramma's vind je altijd het perfecte programma voor al je wasgoed. Of je nu delicate kledingstukken hebt of juist dikke dekens, deze droger kan het allemaal aan. Kortom, met de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning warmtepompdroger haal je een energiezuinige en praktische droger in huis. Bespaar geld op je energierekening, geniet van de zelfreinigende functie en droog al je wasgoed gemakkelijk met de verschillende droogprogramma's.

Pluspunten
  • De SelfCleaning Condenser reinigt automatisch tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Het iSensoric systeem, met warmte- en vochtigheidssensoren, voorkomt krimp van je wasgoed. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Het heeft geen intelligentDry technologie om je droogprogramma aan te passen op je wasprogramma. Het heeft geen smartFinish stoomfunctie om kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

De Siemens WQ45G270NL SelfCleaning heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Siemens WQ45G270NL SelfCleaning heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WQ45G270NL SelfCleaning is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Siemens WQ45G270NL SelfCleaning heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric. 

De Siemens WQ45G270NL SelfCleaning geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WQ45G270NL SelfCleaning weegt 56,46 kg.