1. wasmachines
  2. Bosch WAU28P02NL i-DOS

Bosch WAU28P02NL i-DOS

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WAU28P02NL i-DOS op onze pagina.

Specificaties Bosch WAU28P02NL i-DOS

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch i-DOS

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,3 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WAU28P02NL i-DOS

De Bosch WAU28P02NL i-DOS is een wasmachine die automatisch de perfecte hoeveelheid wasmiddel toevoegt aan zowel grote als kleine ladingen beddengoed. Hierdoor blijft je wasgoed langer mooi en fris. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram biedt deze wasmachine extra veel ruimte, zodat je meer kleding in één keer kunt wassen. Daarnaast is de Bosch WAU28P02NL i-DOS zeer energiezuinig, met een energieklasse A. Dit betekent dat je gemiddeld tot wel € 290,- kunt besparen op je energiekosten gedurende de levensduur van de machine. Met de SpeedPerfect functie kun je bovendien tijd besparen, doordat je het wasprogramma kunt verkorten en tot wel 65% sneller kunt wassen. Deze wasmachine is ook nog eens zeer stil, met een geluidsniveau van maximaal 71 decibel. Hierdoor kun je de machine gerust in de buurt van je thuiswerkplek of slaapkamer plaatsen, zonder dat je last hebt van vervelend lawaai. Zo kun je zelfs 's nachts je was laten draaien of tijdens een vergadering overdag. Kortom, de Bosch WAU28P02NL i-DOS is de ideale wasmachine voor iedereen die op zoek is naar efficiëntie, energiebesparing en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor was je relatief stil, met een geluidsniveau van maximaal 71 decibel. Met het Hygiene Plus programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen Iron Assist functie, dus het vermindert geen kreukels met stoom. Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over de Bosch WAU28P02NL i-DOS

De Bosch WAU28P02NL i-DOS heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,3 cm

De Bosch WAU28P02NL i-DOS heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WAU28P02NL i-DOS is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WAU28P02NL i-DOS is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WAU28P02NL i-DOS heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WAU28P02NL i-DOS heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch i-DOS. 

De Bosch WAU28P02NL i-DOS geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WAU28P02NL i-DOS weegt 74,5 kg.