1. wasmachines
  2. Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive op onze pagina.

Specificaties Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 60 cm diepte

Gewicht

73 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

De Samsung WW11BB904AGBS2 uit de 9000 serie is een energiezuinige wasmachine met een capaciteit van 11 kilogram. Dankzij zijn energieklasse A bespaar je tot € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. De zwarte Bespoke wasmachine is ontworpen met het SpaceMax design, waardoor je extra veel ruimte hebt. De grote trommel is perfect voor het wassen van je dekbed of al je beddengoed in één keer. Met de Super Speed functie kun je een halfvolle trommel in slechts 39 minuten schoonwassen. Hiermee bespaar je kostbare tijd. Je kunt de wasmachine ook koppelen aan je smartphone of tablet met behulp van AI Control. Hiermee kun je een persoonlijk wasadvies samenstellen en al je wasgewoonten opslaan via de SmartThings app. Op deze manier krijgen zelfs je wollen trui en zijden blouse de juiste behandeling. Bovendien zorgt het stoomprogramma ervoor dat je babykleertjes en handdoeken hygiënisch schoon worden gewassen. Met de Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive haal je een energiezuinige en ruime wasmachine in huis. Geniet van snelle wasresultaten en het gemak van slimme technologieën die je waservaring naar een hoger niveau tillen.

Pluspunten
  • Met QuickDrive maak je je kleding extra zuinig en tot wel 2 keer sneller schoon. Het Steam Wash programma zorgt voor extra hygiëne door allergenen en bacteriën met stoom te verwijderen. Dankzij de ruime trommelinhoud van 11 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Beschikt niet over een AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

De Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive. 

De Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive weegt 73 kg.