1. wasmachines
  2. Beko DF7332TX0

Beko DF7332TX0

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko DF7332TX0 op onze pagina.

Specificaties Beko DF7332TX0

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,6 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 50,8 cm diepte

Gewicht

39,5 kg

Aansluitwaarde

900 W

Omschrijving van de Beko DF7332TX0

Met de Beko DF7332TX0 kun je niet alleen je spijkerbroeken drogen, maar ook delicate kledingstukken zoals je favoriete wollen trui. Deze A++ warmtepompdroger past de droogtijd automatisch aan op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel, waardoor je zowel energie als tijd bespaart. Zodra je wasgoed volledig droog is, stopt de droger automatisch. Met een vulgewicht van 7 kilogram is er voldoende ruimte voor kleine ladingen, wat handig is als je bijvoorbeeld alleen woont. Deze droger biedt keuze uit 15 verschillende programma's, waaronder speciale programma's voor katoen, wol en overhemden. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe droog je je wasgoed uit de trommel wilt halen met de opties extra droog, kastdroog en strijkdroog. Een extra voordeel van de Beko DF7332TX0 is dat deze deels is gemaakt van gerecycled plastic, dankzij het GreenDry concept. Hiermee draag jij je steentje bij aan het milieu terwijl je geniet van de efficiëntie en functionaliteit van deze droger.

Pluspunten
  • Je sluit ook je wasdroger aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Een wasdroger van middenklasse bouwkwaliteit gaat langer mee dan een droger van basisklasse.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 7 kilogram?

Veelgestelde vragen over de Beko DF7332TX0

De Beko DF7332TX0 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,6 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 50,8 cm

De Beko DF7332TX0 heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko DF7332TX0 is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko DF7332TX0 is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko DF7332TX0 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De Beko DF7332TX0 heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Beko DF7332TX0 geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko DF7332TX0 weegt 39,5 kg.