1. wasmachines
  2. Samsung WW80T554AAW AddWash

Samsung WW80T554AAW AddWash

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW80T554AAW AddWash op onze pagina.

Specificaties Samsung WW80T554AAW AddWash

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 63,5 cm diepte

Gewicht

68 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW80T554AAW AddWash

Met de Samsung WW80T554AAW AddWash uit de 5000 serie hoef je je geen zorgen meer te maken over vergeten sokken of T-shirts. Dankzij de handige AddWash opening in de deur kun je op elk moment extra was toevoegen aan je lopende wasprogramma. Deze wasmachine is speciaal ontworpen voor gezinnen van 2 of 3 personen, met normale hoeveelheden wasgoed. Deze machine maakt gebruik van de innovatieve EcoBubble technologie, waardoor je kleding grondig gereinigd wordt, zelfs op lage temperaturen. Het speciale schuim dat ontstaat door een mix van water, wasmiddel en lucht zorgt ervoor dat je kleding extra snel en effectief wordt gereinigd. Zelfs hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd zonder de temperatuur te verhogen. Daarnaast beschikt deze wasmachine over een hygiënisch stoomprogramma, ideaal voor het grondig schoonwassen van beddengoed en handdoeken. Het gemak van de Samsung WW80T554AAW AddWash stopt hier niet. Met de mogelijkheid om de machine op afstand te bedienen via je telefoon, heb je altijd volledige controle over je was. Of je nu onderweg bent naar huis of gewoon lekker op de bank zit, je kunt eenvoudig het wasprogramma starten, pauzeren of aanpassen. Met deze wasmachine wordt het doen van de was een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Pluspunten
  • EcoBubble maakt je kleding zelfs bij een lage temperatuur hygiënisch schoon met behulp van schuimbellen. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. De wasmachine is zeer energiezuinig dankzij de energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft niet de beschikking over QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW80T554AAW AddWash

De Samsung WW80T554AAW AddWash heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 63,5 cm

De Samsung WW80T554AAW AddWash heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW80T554AAW AddWash is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW80T554AAW AddWash is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW80T554AAW AddWash heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW80T554AAW AddWash heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble. 

De Samsung WW80T554AAW AddWash geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW80T554AAW AddWash weegt 68 kg.