1. wasmachines
  2. Bosch WGB24407NL

Bosch WGB24407NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGB24407NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WGB24407NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch 4D Wash, Bosch HomeConnect, Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

82,571 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGB24407NL

Met de Bosch WGB24407NL (serie 8) wasmachine wordt het wassen van grote ladingen beddengoed een energiezuinige ervaring. Deze machine heeft namelijk energieklasse A-20% en een vulgewicht van 9 kilogram. Dankzij de ruime wascapaciteit en de royale vulopening passen al je lakens, kussenslopen en badhanddoeken in één keer in de trommel. Maar ook als je alleen een paar shirts wilt wassen, past de machine het verbruik automatisch aan op de lading. Zo bespaar je water en energie zonder enige moeite. Met het Iron Assist stoomprogramma kun je tot wel 50% van de kreukels uit je droge was verwijderen. Dat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je favoriete blouse voordat je naar een etentje gaat. Daarnaast beschikt deze wasmachine over een handig anti-vlekkenprogramma dat de meest voorkomende vlekken opspoort en verwijdert uit je kleding. Dus zelfs als je tijdens het eten per ongeluk olie morst, hoef je je geen zorgen te maken. Deze Bosch wasmachine zorgt ervoor dat je kleding altijd schoon en vlekkeloos blijft. Met de Bosch WGB24407NL wasmachine wordt wassen een moeiteloze en efficiënte klus. Of je nu grote ladingen beddengoed wilt wassen of alleen een paar shirts, deze machine staat altijd voor je klaar. Bespaar water, energie en tijd dankzij de geavanceerde functies zoals het automatische verbruiksaanpassingssysteem en.

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie van Iron Assist ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert. Met het 4D Was Systeem wordt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding verspreid, waardoor je nog schoner wast. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS functionaliteit om automatisch wasmiddel te doseren.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGB24407NL

De Bosch WGB24407NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Bosch WGB24407NL heeft de energieklasse A-20%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGB24407NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGB24407NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGB24407NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGB24407NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch 4D Wash, Bosch HomeConnect, Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem. 

De Bosch WGB24407NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGB24407NL weegt 82,571 kg.