1. wasmachines
  2. Miele WSF 664 WCS TwinDos

Miele WSF 664 WCS TwinDos

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele WSF 664 WCS TwinDos op onze pagina.

Specificaties Miele WSF 664 WCS TwinDos

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele TwinDos, Miele WiFiConnect, Miele voorstrijken

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

93 kg

Aansluitwaarde

2400 W

Omschrijving van de Miele WSF 664 WCS TwinDos

Met de Miele WSF 664 WCS TwinDos wasmachine zorg je altijd voor de perfecte dosering van wasmiddel voor je kleding. Deze innovatieve machine maakt gebruik van de TwinDos wasmiddelreservoirs die onderin de wasmachine zijn geplaatst en doseert automatisch het juiste wasmiddel bij elke wasbeurt. Dit bespaart niet alleen tijd, water en energie, maar zorgt er ook voor dat je kleding langer mooi blijft. Met een vulgewicht van 8 kilogram is er voldoende ruimte voor zowel kleine als grotere wasbeurten, ideaal voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Of je nu je dagelijkse kleding of je beddengoed wilt wassen, je kunt er zeker van zijn dat alles in één keer gewassen kan worden. De bediening van de wasmachine is eenvoudig en kan worden gedaan via het touchscreen display op de machine zelf of via een handige app op je smartphone. Na het wassen centrifugeert de Miele WSF 664 WCS TwinDos je was op 1600 toeren, waardoor je kleding extra droog uit de trommel komt. Zo hoef je minder tijd te besteden aan het drogen van je wasgoed en kun je het snel weer gebruiken. Met deze wasmachine haal je niet alleen een apparaat in huis dat zorgt voor schone en frisse kleding, maar ook voor gemak en efficiëntie in je dagelijkse wasroutine.

Pluspunten
  • WiFiConn@ct zorgt ervoor dat je je wasmachine op afstand kunt bedienen met je smartphone of tablet. TwinDos doseert je wasmiddel automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen.

Minpunten
  • Heeft geen PowerWash 2.0 om binnen 49 minuten je wasgoed schoon te wassen. Heeft geen SingleWash om kleine wasjes tot 1 kilogram energiezuinig te wassen.

Veelgestelde vragen over de Miele WSF 664 WCS TwinDos

De Miele WSF 664 WCS TwinDos heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele WSF 664 WCS TwinDos heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele WSF 664 WCS TwinDos is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele WSF 664 WCS TwinDos is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele WSF 664 WCS TwinDos heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Miele WSF 664 WCS TwinDos heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele TwinDos, Miele WiFiConnect, Miele voorstrijken. 

De Miele WSF 664 WCS TwinDos geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele WSF 664 WCS TwinDos weegt 93 kg.