1. wasmachines
  2. Beko B3WFU57411W IronFast

Beko B3WFU57411W IronFast

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko B3WFU57411W IronFast op onze pagina.

Specificaties Beko B3WFU57411W IronFast

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Beko HomeWhiz, Beko IronFast

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84 cm hoogte, 60 cm breedte, 49,6 cm diepte

Gewicht

65 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de Beko B3WFU57411W IronFast

De Beko B3WFU57411W IronFast is een revolutionaire wasmachine die kreukels vermindert met behulp van het innovatieve stoomprogramma SteamTherapy. Deze functie is perfect voor het verfrissen van je schone shirts die in de kast hebben gelegen. Maar wat als je je overhemden eerst wilt wassen en daarna wilt stomen? Geen probleem! Met de speciale 'hemden' optie voeg je na het wasprogramma stoom toe, waardoor je sneller klaar bent met strijken. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 7 kilogram, wat ideaal is voor kleinere ladingen wasgoed. Daarnaast is hij ook nog eens zeer energiezuinig met energieklasse A, waardoor je niet alleen tijd, maar ook geld bespaart op je energierekening. Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor is de wasmachine bovendien fluisterstil, met een geluidsniveau van maximaal 72 decibel. Je kunt de wasautomaat dus gerust vlak bij je thuiswerkplek of slaapkamer plaatsen zonder gestoord te worden door lawaai. Maar dat is nog niet alles! Met de handige HomeWhiz functie kun je de wasmachine zelfs verbinden met je smartphone. Op deze manier ontvang je op afstand een melding zodra je was schoon is. Dit betekent dat je nooit meer onnodig hoeft te wachten of te controleren of je was al klaar is. Kortom, de Beko B3WFU57411W IronFast is niet zomaar een wasmachine, maar een slimme, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor al je was.

Pluspunten
  • Dankzij de ProSmart-motor zonder koolborstels heb je minder last van trillingen en geluid. Met StainExpert verwijder je de 24 meestvoorkomende vlekken, zoals koffie en make-up. Je kunt je wasmachine ook op afstand bedienen met de HomeWhiz-app op je telefoon.

Minpunten
  • Met slechts 7 kilogram vulgewicht was je slechts een kleine hoeveelheid wasgoed.

Veelgestelde vragen over de Beko B3WFU57411W IronFast

De Beko B3WFU57411W IronFast heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84 cm
Breedte 60 cm
Diepte 49,6 cm

De Beko B3WFU57411W IronFast heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko B3WFU57411W IronFast is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko B3WFU57411W IronFast is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko B3WFU57411W IronFast heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade.

De Beko B3WFU57411W IronFast heeft de volgende merkspecifieke functies: Beko HomeWhiz, Beko IronFast. 

De Beko B3WFU57411W IronFast geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko B3WFU57411W IronFast weegt 65 kg.