1. wasmachines
  2. Siemens WG44B205NL

Siemens WG44B205NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WG44B205NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WG44B205NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens smartFinish

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

82,57 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WG44B205NL

De Siemens WG44B205NL (iQ700 serie) maakt strijken een stuk minder tijdrovend dankzij de smartFinish stoomfunctie. Met deze functie worden de helft van alle kreukels moeiteloos gladgestreken, waardoor je sneller klaar bent met strijken. Dit is vooral handig als je regelmatig overhemden, t-shirts of linnen draagt. Daarnaast is het mogelijk om de ruime wasmachine van 9 kilogram op afstand te bedienen met behulp van de Home Connect app. Zodra je wasgoed schoon is, ontvang je direct een melding op je smartphone. Heb je haast? Dan is het powerSpeed 59' snelprogramma de ideale oplossing. Hiermee is het mogelijk om een halfvolle trommel binnen één uur volledig schoon te wassen. Zo kun je ervoor zorgen dat je favoriete dekbedovertrek op tijd fris is voor het weekend. Daarnaast beschikt deze wasmachine ook over een anti-vlekkenfunctie, waarmee vlekken zoals rode wijn, olie, gras en bloed effectief worden verminderd. Dus zelfs als er een bitterbal uit je hand glipt, kun je deze functie gebruiken om de vlekken te verwijderen. Met de Siemens WG44B205NL hoef je je nooit meer zorgen te maken over het strijken van je kleding. De innovatieve functies en het gebruiksgemak maken deze wasmachine een onmisbaar apparaat in ieder huishouden.

Pluspunten
  • Met de Home Connect app kun je je wasmachine bedienen waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Met het powerSpeed 59' snelprogramma, was je een halve belading binnen 59 minuten schoon. Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om automatisch je wasmiddel en wasverzachter te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt voor het opfrissen van muffe was.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG44B205NL

De Siemens WG44B205NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,8 cm

De Siemens WG44B205NL heeft de energieklasse A-20%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WG44B205NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WG44B205NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WG44B205NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WG44B205NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens smartFinish. 

De Siemens WG44B205NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WG44B205NL weegt 82,57 kg.