1. wasmachines
  2. Samsung WW80T654ALX AddWash

Samsung WW80T654ALX AddWash

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW80T654ALX AddWash op onze pagina.

Specificaties Samsung WW80T654ALX AddWash

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 63,5 cm diepte

Gewicht

68 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW80T654ALX AddWash

De Samsung WW80T654ALX uit de 6000 serie is niet zomaar een wasmachine. Met zijn innovatieve AddWash deur kun je tijdens het wassen eenvoudig een vergeten kledingstuk toevoegen, zelfs als de trommel al draait. Geen gedoe meer met het wachten op de volgende wasbeurt! Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze wasmachine geschikt voor zowel kleine als grotere wasbeurten, perfect voor huishoudens van 2 of 3 personen. Met de Samsung WW80T654ALX heb je de keuze uit verschillende programma's, speciaal ontworpen voor verschillende soorten wasgoed. Of je nu beddengoed, overhemden, handdoeken of babykleding wilt wassen, deze wasmachine kan het aan. En dankzij de SmartThings technologie kun je de wasmachine eenvoudig koppelen aan je smartphone of tablet. Zo kun je precies aangeven wat voor soort was je hebt en welk programma je nodig hebt. Daarnaast kun je ook je favoriete programma's opslaan, zodat je ze snel kunt terugvinden. Maar deze wasmachine biedt meer dan alleen gemak. Het hygiënisch stomen programma maakt gebruik van stoom om bacteriën en allergenen te verwijderen. Dit zorgt voor een grondig schone was en vermindert huidirritatie. Kortom, de Samsung WW80T654ALX is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke wasmachine.

Pluspunten
  • Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. EcoBubble wast je kleding zelfs hygiënisch schoon op een lage temperatuur met schuimbellen. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • Beschikt niet over Autodose, dus moet je zelf handmatig je wasmiddel doseren. Beschikt niet over QuickDrive, dus kun je je wasgoed niet tot 2 keer sneller schoonwassen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW80T654ALX AddWash

De Samsung WW80T654ALX AddWash heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 63,5 cm

De Samsung WW80T654ALX AddWash heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW80T654ALX AddWash is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW80T654ALX AddWash is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW80T654ALX AddWash heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW80T654ALX AddWash heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble. 

De Samsung WW80T654ALX AddWash geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW80T654ALX AddWash weegt 68 kg.