1. wasmachines
  2. Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele TSC 563 WP EcoSpeed op onze pagina.

Specificaties Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele FragranceDos, Miele PerfectDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 65,5 cm diepte

Gewicht

62 kg

Aansluitwaarde

1100 W

Omschrijving van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed

In de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger blijft al je favoriete kleding langer mooi. Dit komt door de PerfectDry vochtigheidssensoren, die constant de vochtigheid in je was meten. Hierdoor stopt het programma automatisch zodra je wasgoed volledig droog is, waardoor je kledingstukken minder snel slijten. Daarnaast zorgt de warmtepomp ervoor dat je was op een lage temperatuur gedroogd wordt, waardoor de kwaliteit van je kleding behouden blijft. En dat is niet alles, want met deze droger bespaar je ook nog eens tot wel € 154,- per jaar aan energiekosten. Wil je na het drogen van je kleding een extra frisse geur? Dan kan je gebruik maken van de FragranceDos geurflacon. Plaats eenvoudigweg de flacon in de vulopening van de droger en stel zelf de gewenste geurintensiteit in bij elke droogbeurt. Zo geniet je niet alleen van schone en droge kleding, maar ruik je ook nog eens heerlijk fris. De Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger is dus de perfecte keuze voor iedereen die zuinig is op zijn kleding en graag geniet van een langere levensduur van zijn favoriete outfits.

Pluspunten
  • Door de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem, droog je je kleding nooit te lang, waardoor het niet krimpt. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Met een maximale droogtijd van 165 minuten heeft het de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel kunt drogen.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de kreuken in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De Miele TSC 563 WP EcoSpeed heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 65,5 cm

De Miele TSC 563 WP EcoSpeed heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele TSC 563 WP EcoSpeed is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele TSC 563 WP EcoSpeed heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Miele TSC 563 WP EcoSpeed heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele FragranceDos, Miele PerfectDry. 

De Miele TSC 563 WP EcoSpeed geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele TSC 563 WP EcoSpeed weegt 62 kg.