1. wasmachines
  2. Beko DF8421TX0

Beko DF8421TX0

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko DF8421TX0 op onze pagina.

Specificaties Beko DF8421TX0

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,6 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 59,9 cm diepte

Gewicht

41 kg

Aansluitwaarde

900 W

Omschrijving van de Beko DF8421TX0

De Beko DF8421TX0 is een innovatieve en energiezuinige warmtepompdroger die perfect is voor zowel normale als grotere hoeveelheden was. Met een energie-efficiëntieklasse van A++ is deze droger een milieubewuste keuze. Ideaal voor huishoudens van 2 tot 3 personen, biedt deze droger een scala aan programma's om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu je sportkleding, jeans of overhemden wilt drogen, de Beko DF8421TX0 biedt de perfecte instellingen. Een van de geweldige kenmerken van deze droger is de lage droogtemperatuur. Dit betekent niet alleen dat je energie bespaart, maar het zorgt er ook voor dat je was langer mooi blijft. Met behulp van het duidelijke display kun je eenvoudig de gewenste droogtegraad instellen, of het nu gaat om kastdroog, strijkdroog of extra droog. Zodra de gewenste droogtegraad is bereikt, stopt de droger automatisch, waardoor je tijd en energie bespaart. Een ander voordeel van de Beko DF8421TX0 is het condensreservoir. Hierin wordt het vocht uit je was opgevangen, waardoor je geen gedoe hebt met het legen van de condensbak. Als je de droger liever op de waterafvoer aansluit, kun je dit eenvoudig doen met de meegeleverde condensafvoerslang. Zo wordt het onderhoud nog gemakkelijker en hoef je je geen zorgen te maken over het legen van.

Pluspunten
  • Met een ruime trommelinhoud van 8 kilogram en energieklasse A++, kun je energiezuinig kleine en grote hoeveelheden was drogen. Je kunt het condenswater direct afvoeren met behulp van een afvoerslang. De droger werkt relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 64 decibel.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram?

Veelgestelde vragen over de Beko DF8421TX0

De Beko DF8421TX0 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,6 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 59,9 cm

De Beko DF8421TX0 heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko DF8421TX0 is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko DF8421TX0 is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko DF8421TX0 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Antikreukfase, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De Beko DF8421TX0 heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Beko DF8421TX0 geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko DF8421TX0 weegt 41 kg.