1. wasmachines
  2. Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble op onze pagina.

Specificaties Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung EcoBubble

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 60 cm diepte

Gewicht

73 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGES2 van de 7000 serie kan worden gekoppeld aan je smartphone via AI Control, waardoor je wasadvies kunt ontvangen en je favoriete instellingen kunt opslaan. Met een indrukwekkend vulgewicht van 11 kilogram heb je genoeg ruimte voor een dekbed of al je beddengoed. Dankzij het strakke SpaceMax design van de Bespoke lijn neemt de wasmachine minder ruimte in beslag dan gebruikelijk. Je kunt dus genieten van een ruime trommel zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare ruimte in je wasruimte. Met de energieklasse A wast deze machine zeer efficiënt en bespaar je tot maar liefst € 290,- gedurende de levensduur van de machine. Daarnaast biedt het Super Speed programma de mogelijkheid om een halve trommel in slechts één uur te wassen. Het speciale 'hygiënisch stomen' programma zorgt ervoor dat al je handdoeken en ondergoed grondig worden gereinigd met stoom, waardoor bacteriën en allergenen, zoals huisstofmijt en pollen, worden verwijderd. Dit is vooral handig voor mensen met een gevoelige huid die extra hygiëne nodig hebben. Met de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble wasmachine geniet je van geavanceerde functies, ruime capaciteit en energiezuinigheid, allemaal verpakt in een stijlvol en compact ontwerp.

Pluspunten
  • Het Steam Wash programma maakt extra hygiënisch schoon door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Met de ruime trommelinhoud van 11 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung EcoBubble. 

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble weegt 73 kg.