1. wasmachines
  2. Bosch WGG04407NL

Bosch WGG04407NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGG04407NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WGG04407NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGG04407NL

Met de Bosch WGG04407NL wasmachine kun je op een energiezuinige manier maar liefst 9 kilogram wasgoed wassen. De ruime trommel biedt voldoende ruimte voor grote hoeveelheden beddengoed, handdoeken of zelfs je werkshirts van de hele week. Met maar liefst 14 wasprogramma's kun je eenvoudig de juiste instellingen vinden voor je donkere truien of sportkleding. Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine is uitgerust met een handig anti-vlekkensysteem, waarmee je vervelende bloed- of grasvlekken snel en effectief kunt verwijderen. Daarnaast beschikt de Bosch WGG04407NL ook over het Hygiene Plus programma, ideaal voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen. Dit programma wast je kleding op een hogere temperatuur, waardoor je geen last meer hebt van jeuk. En als je snel schone kleding nodig hebt, kun je gebruik maken van de SpeedPerfect knop, waarmee je tot wel 65% sneller kunt wassen. Met de Bosch WGG04407NL wasmachine ben je verzekerd van een efficiënte en grondige reiniging van al je kledingstukken. Of het nu gaat om delicate items of hardnekkige vlekken, deze wasmachine biedt de oplossing. Daarnaast is het energiezuinige design ook nog eens goed voor het milieu én je portemonnee. Met de Bosch WGG04407NL wasmachine haal je een betrouwbare en veelzijdige partner in huis die je helpt bij al je wasbehoeften.

Pluspunten
  • Je wast 65% sneller met hetzelfde wasresultaat door SpeedPerfect. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk.

Minpunten
  • Beschik niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Beschik niet over de Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGG04407NL

De Bosch WGG04407NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Bosch WGG04407NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGG04407NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGG04407NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGG04407NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGG04407NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem. 

De Bosch WGG04407NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGG04407NL weegt 74,5 kg.