1. wasmachines
  2. Whirlpool W6X W845WB EE

Whirlpool W6X W845WB EE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool W6X W845WB EE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool W6X W845WB EE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,9 cm breedte, 60,7 cm diepte

Gewicht

73 kg

Aansluitwaarde

1700 W

Omschrijving van de Whirlpool W6X W845WB EE

De Whirlpool W6X W845WB EE is de ideale wasmachine voor het wassen van normale en grotere hoeveelheden wasgoed. Of je nu kleding wast voor 2 of 3 personen, deze automaat kan het aan. Met de snelle wasprogramma's van de Whirlpool W6X W845WB EE is je favoriete outfit in een mum van tijd weer schoon. Neem bijvoorbeeld het Vol 45' programma, waarmee je een volle trommel wasgoed in slechts 45 minuten kunt wassen. Hierdoor kan je het snel in de droger stoppen en hoef je niet lang te wachten voordat je het kunt dragen. Het Steam Refresh 20' programma is perfect voor het opfrissen van je favoriete overhemd voordat je naar een etentje gaat. Dit programma gebruikt stoom om vervelende geurtjes te verwijderen, zodat je je favoriete shirt kunt aantrekken zonder het te wassen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je kleding langer meegaat. Daarnaast is de Whirlpool W6X W845WB EE uitgerust met ZEN Technologie in de motor, waardoor de wasmachine zeer stil is. Met slechts 65 decibel tijdens het centrifugeren kun je de automaat zelfs naast je werkkamer plaatsen zonder gestoord te worden.

Pluspunten
  • De beladingssensor van de 6th Sense past het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid en het soort wasgoed. Het SteamRefresh programma maakt muf wasgoed weer fris met behulp van stoom en vermindert onaangename geuren. Met de ZEN technologie wast dit apparaat extra stil, met een geluidsniveau van 65 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch afsluiten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool W6X W845WB EE

De Whirlpool W6X W845WB EE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,9 cm
Diepte 60,7 cm

De Whirlpool W6X W845WB EE heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool W6X W845WB EE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool W6X W845WB EE is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool W6X W845WB EE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Whirlpool W6X W845WB EE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+. 

De Whirlpool W6X W845WB EE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool W6X W845WB EE weegt 73 kg.