1. wasmachines
  2. Bosch WQG245DCFG

Bosch WQG245DCFG

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WQG245DCFG op onze pagina.

Specificaties Bosch WQG245DCFG

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 61,3 cm diepte

Gewicht

56,382 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Bosch WQG245DCFG

Met de Bosch WQG245DCFG kan je nu nog meer beddengoed en kleding in één keer drogen dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram. Deze warmtepomp droogkast is perfect voor huishoudens vanaf 2 personen die regelmatig grote hoeveelheden was hebben. Het beste van alles is dat de droogkast slechts 64 decibel aan geluid produceert, waardoor je hem zelfs 's avonds of 's nachts kunt gebruiken zonder gestoord te worden. Een van de meest opvallende kenmerken van de Bosch WQG245DCFG is de zelfreinigende condensor. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van de droogkast en tegelijkertijd energie kunt besparen. Met een maximale droogtijd van 176 minuten bij een volle belading, kan je er zeker van zijn dat je was snel en efficiënt droogt. De Bosch WQG245DCFG is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het strakke ontwerp past perfect in elke moderne wasruimte. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte droogkast die geschikt is voor grote ladingen was, dan is de Bosch WQG245DCFG de ideale keuze voor jou.

Pluspunten
  • Het HygienePlus programma verwijdert allergenen uit je wasgoed door het te wassen op hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Je kan ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Deze heeft geen SmartDry technologie om je droogprogramma aan te passen op je wasprogramma. Deze beschikt niet over AutoClean die het pluizenfilter automatisch schoonmaakt.

Veelgestelde vragen over de Bosch WQG245DCFG

De Bosch WQG245DCFG heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm

De Bosch WQG245DCFG heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WQG245DCFG is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WQG245DCFG is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WQG245DCFG heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Bosch WQG245DCFG heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor. 

De Bosch WQG245DCFG geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WQG245DCFG weegt 56,382 kg.