1. wasmachines
  2. Bosch WGG244F5NL i-DOS

Bosch WGG244F5NL i-DOS

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGG244F5NL i-DOS op onze pagina.

Specificaties Bosch WGG244F5NL i-DOS

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem, Bosch i-DOS

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

73,4 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGG244F5NL i-DOS

De Bosch WGG244F5NL i-DOS (serie 6) zorgt ervoor dat je nooit meer te veel wasmiddel gebruikt. Deze slimme wasmachine doseert namelijk automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, waardoor je kleding langer mooi blijft en je tegelijkertijd bespaart op wasmiddel, water en energie. Maar dat is nog niet alles! Met het Iron Assist programma hoef je je ook geen zorgen meer te maken over kreukels in je kleding. Dankzij stoom kan deze functie tot wel 50% van de kreukels verminderen. Perfect voor bijvoorbeeld 5 overhemden of shirts die een opfrisbeurt nodig hebben. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor een grote lading wasgoed. Je kunt de was van een hele week gemakkelijk opstapelen en vervolgens alles in één keer wassen. En dat alles zonder je zorgen te maken over energieverbruik. Met energieklasse A is deze wasmachine zeer energiezuinig. Zelfs als je thuiswerkt of slaapt, kun je de wasautomaat zonder problemen aanzetten. De Eco Silence Drive motor maakt namelijk gebruik van borstelloze technologie, waardoor het geluidsniveau maximaal 71 decibel bedraagt. Dit maakt de wasmachine relatief stil en zorgt ervoor dat je ongestoord kunt genieten van je rust.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij de Iron Assist stoomfunctie, die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
  • Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen via een app. Het beschikt niet over het 4D Wash System om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGG244F5NL i-DOS

De Bosch WGG244F5NL i-DOS heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

De Bosch WGG244F5NL i-DOS heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGG244F5NL i-DOS is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGG244F5NL i-DOS is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGG244F5NL i-DOS heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGG244F5NL i-DOS heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem, Bosch i-DOS. 

De Bosch WGG244F5NL i-DOS geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGG244F5NL i-DOS weegt 73,4 kg.