1. wasmachines
  2. LG GC3V709S1A Turbowash 39

LG GC3V709S1A Turbowash 39

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG GC3V709S1A Turbowash 39 op onze pagina.

Specificaties LG GC3V709S1A Turbowash 39

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam, LG ThinQ, LG TurboWash, LG ezDispense

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 56,5 cm diepte

Gewicht

70 kg

Aansluitwaarde

2400 W

Omschrijving van de LG GC3V709S1A Turbowash 39

De LG GC3V709S1A is een innovatieve wasmachine die je veel gemak biedt. Met het automatische wasmiddeldoseringssysteem (ezDispense) hoef je je geen zorgen meer te maken over het toevoegen van de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Deze slimme machine doet al het werk voor je door de juiste dosis toe te voegen op basis van de inhoud van de trommel. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en hoef je niet meer te gissen naar de juiste hoeveelheid wasmiddel. Deze wasmachine heeft een ruime trommel met een vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je beddengoed en handdoeken. Daarnaast is het apparaat ook nog eens energiezuinig, met energieklasse A. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, maar lever je ook een positieve bijdrage aan het milieu. Als je haast hebt, biedt de TurboWash 39-functie uitkomst. Hiermee kun je een halfvolle trommel in slechts 39 minuten schoonwassen. En het beste van alles is dat je dit kunt doen zonder dat je last hebt van lawaai. Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor is deze wasmachine namelijk zeer stil, met een geluidsniveau van slechts 71 decibel. Je kunt de machine dus zonder zorgen in je woon- of slaapkamer plaatsen, zonder gestoord te worden tijdens je bezigheden.

Pluspunten
  • Met TurboWash 39 reinig je een halve lading kleding binnen 39 minuten. Het Steam+ programma verwijdert stuifmeel en dierenharen, waardoor je huidirritatie vermindert en je babykleertjes ook hygiënisch schoon wast. Met ezDispense doseer je je wasmiddel automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft.

Minpunten
  • Heeft geen trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over de LG GC3V709S1A Turbowash 39

De LG GC3V709S1A Turbowash 39 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 56,5 cm

De LG GC3V709S1A Turbowash 39 heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG GC3V709S1A Turbowash 39 is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG GC3V709S1A Turbowash 39 is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de LG GC3V709S1A Turbowash 39 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De LG GC3V709S1A Turbowash 39 heeft de volgende merkspecifieke functies: LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam, LG ThinQ, LG TurboWash, LG ezDispense. 

De LG GC3V709S1A Turbowash 39 geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG GC3V709S1A Turbowash 39 weegt 70 kg.