1. wasmachines
  2. Whirlpool FFT M22 9X3BX BE

Whirlpool FFT M22 9X3BX BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFT M22 9X3BX BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFT M22 9X3BX BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,9 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 64,9 cm diepte

Gewicht

44 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE

Met de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed drogen. Dankzij een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasdroger perfect geschikt voor grote ladingen natte was in één keer. De innovatieve warmtepomptechnologie zorgt ervoor dat je kleding op een lagere temperatuur wordt gedroogd, waardoor het langer mooi blijft. Bovendien bespaar je met deze A+++ wasdroger maar liefst € 154,- per jaar op je energierekening. Met het FreshCare+ systeem blijft je kleding fris, zelfs na het droogprogramma. De trommel draait tot wel 6 uur na het programma zachtjes rond op een constante temperatuur, waardoor je kleding altijd lekker blijft ruiken. Met een geluidsniveau van slechts 64 decibel kun je deze wasdroger ook in je werkkamer plaatsen zonder gestoord te worden tijdens het thuiswerken. Dus je kunt gerust een wasje drogen terwijl je aan het werk bent. Met de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE wordt het drogen van je was een eenvoudige en energiezuinige ervaring, terwijl je kleding altijd fris en mooi blijft.

Pluspunten
  • Zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. Dankzij FreshCare+ blijft je kleding na het drogen zachtjes rond draaien, waardoor je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor er onderhoud nodig blijft. De bijgeleverde slang van de droger is vrij kort, dus je moet de machine dicht bij de afvoerpijp plaatsen of een langere slang kopen.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 64,9 cm

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFT M22 9X3BX BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel.

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE. 

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE weegt 44 kg.