1. wasmachines
  2. Beko WTV9725XCW1

Beko WTV9725XCW1

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko WTV9725XCW1 op onze pagina.

Specificaties Beko WTV9725XCW1

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84 cm hoogte, 60 cm breedte, 64 cm diepte

Gewicht

72 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de Beko WTV9725XCW1

De Beko WTV9725XCW1 is een geweldige wasmachine die perfect is voor grote hoeveelheden wasgoed. Met een indrukwekkende capaciteit van 9 kilogram kun je gemakkelijk al je beddengoed in één keer wassen. Maar dat is niet alles - deze wasmachine is ook nog eens energiezuinig, waardoor je zowel het milieu als je portemonnee spaart. Wat deze wasmachine echt bijzonder maakt, is de koolborstelloze ProSmart motor. Dankzij deze innovatieve technologie geniet je van een fluisterstille werking, waardoor je de wasmachine zelfs kunt aanzetten terwijl je thuis aan het werk bent. Geen last meer van storend lawaai! Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het gewenste programma kiezen. Of je nu sportkleding, overhemden of donkere shirts wilt wassen, deze wasmachine biedt de perfecte oplossing. En maak je geen zorgen als je een vlek op je nieuwe blouse hebt - met StainExpert worden de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up, moeiteloos verwijderd. Superhandig voor mensen die vaak knoeien! En als je haast hebt, is er het Daily Xpress programma. Hiermee kun je een volle lading wasgoed in slechts 28 minuten wassen. Zo ben je snel klaar voor je sportschoolsessie of een gezellig etentje met vrienden. Met de Beko WTV9725XCW1 heb je niet alleen een betrouwbare en krachtige wasmachine, maar ook een tijdbesparende en efficië.

Pluspunten
  • Met StainExpert kun je gemakkelijk de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up, verwijderen. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse B. Dankzij de grote trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie van SteamCure om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Beko WTV9725XCW1

De Beko WTV9725XCW1 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84 cm
Breedte 60 cm
Diepte 64 cm

De Beko WTV9725XCW1 heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko WTV9725XCW1 is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko WTV9725XCW1 is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko WTV9725XCW1 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De Beko WTV9725XCW1 heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Beko WTV9725XCW1 geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko WTV9725XCW1 weegt 72 kg.