1. wasmachines
  2. Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Samsung WW90TA049AE EcoBubble

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW90TA049AE EcoBubble op onze pagina.

Specificaties Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung EcoBubble

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 63,5 cm diepte

Gewicht

68 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW90TA049AE EcoBubble

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble (5000 serie) is een energiezuinige wasmachine die perfect is voor zowel grote als kleine ladingen kleding of beddengoed. Met een energieklasse A en de beladingssensor die automatisch het programma aanpast, zul je nooit meer water en energie verspillen. Of je nu een groot gezin hebt of juist alleen woont, deze wasmachine is geschikt voor iedereen. Naast het efficiënt wassen van je kleding, biedt de Samsung WW90TA049AE EcoBubble ook het 'hygiënisch stomen' programma. Met dit programma wordt je favoriete pyjama grondig schoongemaakt en worden bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, verwijderd met behulp van stoom. Het resultaat is niet alleen schone kleding, maar ook een hygiënischere omgeving. Met de EcoBubble techniek kun je ook op lage temperaturen wassen zonder in te leveren op schoonmaakkracht. Het wasmiddel wordt gemengd met water en gelijkmatig verspreid over je kleding, waardoor het schuim beter doordringt in de vezels en zelfs hardnekkige vlekken verwijdert. Zo blijft je lievelings outfit langer mooi en fris. Met de Samsung WW90TA049AE EcoBubble wasmachine haal je niet alleen een energiezuinig apparaat in huis, maar geniet je ook van de vele handige programma's en technologieën die helpen bij het schoonhouden van je kleding.

Pluspunten
  • EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Het Steam Wash-programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Beschikt niet over Autodose, zodat je zelf handmatig je wasmiddel doseert. De wasmachine kan niet op afstand worden bediend met een app.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW90TA049AE EcoBubble

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 63,5 cm

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW90TA049AE EcoBubble is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW90TA049AE EcoBubble is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW90TA049AE EcoBubble heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung EcoBubble. 

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble weegt 68 kg.