1. wasmachines
  2. AEG TR71CWZ84 SensiDry

AEG TR71CWZ84 SensiDry

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG TR71CWZ84 SensiDry op onze pagina.

Specificaties AEG TR71CWZ84 SensiDry

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG SensiDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

Metaal

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

48 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de AEG TR71CWZ84 SensiDry

Met de AEG TR71CWZ84 SensiDry droger droog je moeiteloos tot wel 8 kilogram aan wasgoed. Of je nu kleding of beddengoed van 2 of 3 personen wilt drogen, deze warmtepompdroger biedt voldoende ruimte. Zelfs kleine wasjes kunnen gemakkelijk gedroogd worden. Dankzij de SensiDry sensoren wordt de duur van het droogprogramma automatisch aangepast aan iedere lading, waardoor je nooit te lang droogt en bespaart op zowel tijd als energiekosten. Met een energieklasse A++ rating is deze droger ook nog eens energiezuinig. Hierdoor bespaar je tot wel €130,- per jaar op je energiekosten. Je kunt kiezen uit maar liefst 14 verschillende droogprogramma's, waaronder speciale programma's voor dekbedden en fijne was. En wil je dat shirt dat al een tijdje in de kast ligt weer fris laten ruiken? Geen probleem, kies gewoon het opfrisprogramma. Het enige wat je nog nodig hebt is een afvoerslang om de droger op de waterafvoer aan te sluiten, deze is apart verkrijgbaar. Met de AEG TR71CWZ84 SensiDry droger geniet je van zorgeloos drogen en bespaar je tegelijkertijd op tijd, energiekosten en ruimte.

Pluspunten
  • De SensiDry technologie zorgt ervoor dat je wasgoed op een lage temperatuur droogt, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart. Met de grotere trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer wasgoed in één keer drogen. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De bouwkwaliteit van de basisklasse gaat minder lang mee. Een droger met de snelheidsklasse 'normaal' is niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram.

Veelgestelde vragen over de AEG TR71CWZ84 SensiDry

De AEG TR71CWZ84 SensiDry heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

De AEG TR71CWZ84 SensiDry heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG TR71CWZ84 SensiDry is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van Metaal. Deze AEG TR71CWZ84 SensiDry is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG TR71CWZ84 SensiDry heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De AEG TR71CWZ84 SensiDry heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG SensiDry. 

De AEG TR71CWZ84 SensiDry geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG TR71CWZ84 SensiDry weegt 48 kg.