1. wasmachines
  2. Bosch WAN28277NL

Bosch WAN28277NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WAN28277NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WAN28277NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

70 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WAN28277NL

De Bosch WAN28277NL (serie 4) is een uiterst efficiënte wasmachine met energieklasse A. Met deze machine kun je zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed voor 2 of 3 personen wassen. De trommel heeft een capaciteit van 8 kilogram en is geschikt voor het wassen van onder andere overhemden, beddengoed en jeans. Als je haast hebt, kun je het katoenprogramma verkorten met SpeedPerfect. Hiermee wordt je was tot wel 65% sneller schoon, zodat je dekbedovertrek op tijd fris is voor het weekend. Heb je last van allergieën, zoals dierenharen of pollen? Dan is de Hygiene Plus functie ideaal voor jou. Met dit programma kun je langer op een hogere temperatuur wassen en een extra spoelbeurt toevoegen. Zo verminder je huidirritatie en wordt je wasgoed extra schoon. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld babykleding wilt wassen en een hygiënisch resultaat wilt bereiken. Met de Bosch WAN28277NL wasmachine haal je een betrouwbare en veelzijdige partner in huis voor het wassen van al je kleding. Met zijn energiezuinigheid en handige functies ben je verzekerd van een perfect schone was, elke keer weer.

Pluspunten
  • Je wast tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat wanneer je SpeedPerfect gebruikt. Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Deze wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist-functie om kreukels te verminderen met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WAN28277NL

De Bosch WAN28277NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Bosch WAN28277NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WAN28277NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WAN28277NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WAN28277NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WAN28277NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect. 

De Bosch WAN28277NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WAN28277NL weegt 70 kg.