1. wasmachines
  2. AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose op onze pagina.

Specificaties AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG Care app, AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG UniversalDose

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 63,1 cm diepte

Gewicht

76,5 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

Met de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose wasmachine verminder je het strijkwerk na het wassen van grote ladingen beddengoed. Deze innovatieve wasmachine is uitgerust met de ProSteam stoomfunctie, waardoor je kleding minder kreukt. Bovendien kun je in een korte tijd je favoriete shirt snel opfrissen als het een beetje muffig ruikt. Dankzij het ruime vulgewicht van 10 kilogram is er voldoende ruimte voor grote ladingen wasgoed, zoals je beddengoed en dekens. Met behulp van de handige AEG Care app ontvang je gepersonaliseerd wasadvies op basis van wat je wil wassen. Vervolgens stuurt de app de juiste instellingen direct naar de wasmachine. Naast de 12 standaard wasprogramma's biedt de app ook toegang tot extra programma's, zodat je altijd de juiste behandeling hebt voor je kleding. Een unieke feature van deze wasmachine is de UniversalDose wasmiddellade, met een apart vak om wasmiddel pods sneller te activeren. Hierdoor wordt het doseren van wasmiddel nog eenvoudiger en efficiënter. Met de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose wasmachine wordt het wassen van grote ladingen beddengoed een eenvoudige en tijdbesparende klus. Dankzij de innovatieve functies en de handige AEG Care app geniet je van gepersonaliseerd wasadvies en altijd de juiste behandeling voor je kleding.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie vernieuw je je kleding en hoef je minder te strijken. Een zeer energiezuinige wasmachine met klasse A. Dankzij de ruime trommelcapaciteit van 10 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

De AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,1 cm

De AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG Care app, AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG UniversalDose. 

De AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose weegt 76,5 kg.