1. wasmachines
  2. Miele WSD 023 WCS

Miele WSD 023 WCS

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele WSD 023 WCS op onze pagina.

Specificaties Miele WSD 023 WCS

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

80 kg

Aansluitwaarde

2100 W

Omschrijving van de Miele WSD 023 WCS

Met de Miele WSD 023 WCS wasmachine kun je op een energiezuinige manier zowel normale als grotere wasbeurten van 2 of 3 personen schoon krijgen. Deze wasmachine heeft energieklasse A, wat betekent dat je tot wel € 290,- kunt besparen op energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Met de keuze uit 12 verschillende wasprogramma's kun je je kleding altijd op de juiste manier wassen. Voor je favoriete zwarte shirts is er zelfs een speciaal programma voor donker wasgoed, zodat de kleuren langer mooi blijven. Daarnaast beschikt deze wasmachine ook over een speciaal impregneer programma, ideaal voor het wassen van regenponcho's en waterdichte jassen. Het apparaat zorgt ervoor dat de stof voorzichtig wordt gewassen en dat je jas na het wassen nog steeds waterdicht is. Bovendien kun je je wollen trui een speciale behandeling geven met behulp van een CapDosing capsule voor wol. Deze capsule is gevuld met een speciaal wasmiddel dat perfect is voor deze specifieke stof en biedt genoeg inhoud voor één wasbeurt. Met de Miele WSD 023 WCS wasmachine ben je verzekerd van de beste verzorging voor al je kledingstukken, ongeacht het materiaal.

Pluspunten
  • Zeer energetische wasmachine met energieklasse A. Naast je eigen wasmiddel kan je CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Wast vrij stil met een geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Beschikt niet over TwinDos voor automatische dosering van je wasmiddel. Heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed in 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Miele WSD 023 WCS

De Miele WSD 023 WCS heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele WSD 023 WCS heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele WSD 023 WCS is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele WSD 023 WCS is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele WSD 023 WCS heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor].

De Miele WSD 023 WCS heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Miele WSD 023 WCS geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele WSD 023 WCS weegt 80 kg.