1. wasmachines
  2. Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash op onze pagina.

Specificaties Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung Autodose, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 60 cm diepte

Gewicht

79 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Maak kennis met de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash, een innovatieve toevoeging aan de 8000 serie. Met deze wasmachine kun je eenvoudig op afstand de controle behouden dankzij de handige SmartThings app. Of je nu benieuwd bent of het programma al klaar is terwijl de wasmachine op zolder staat, of gewoon even snel wilt controleren of je kleding klaar is om op te hangen, met één blik op je telefoon heb je direct de informatie die je nodig hebt. Deze wasmachine heeft een indrukwekkende capaciteit van 9 kilogram, waardoor het geschikt is voor grote ladingen. Of het nu gaat om kleding die je gedurende de hele week hebt verzameld of een flinke hoeveelheid beddenlakens, deze machine kan het allemaal aan. Met maar liefst 23 programma's tot je beschikking, waaronder een speciale stoomfunctie, kun je je was op een hygiënische manier opfrissen. Bovendien zorgt de AI Wash-functie ervoor dat de machine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert, waardoor je niet te veel gebruikt en je kleding langer mooi blijft. Een unieke eigenschap van de QuickDrive AddWash is de speciale plaat achter in de Q-drum trommel. Deze plaat draait in tegengestelde richting van de trommel, waardoor de wastijd tot wel 50% wordt verkort en het energieverbruik met maar liefst 20% wordt verminderd. Dit betekent dat je niet alleen tijd bespaart, maar ook nog eens bijdra.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je je kleding extra efficiënt en tot 2 keer sneller schoon dan normaal. AI Wash doseert automatisch je wasmiddel dankzij de troebelheidssensor, die bepaalt hoe vuil je wasgoed is. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al aan het draaien is.

Minpunten
  • Heeft geen trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung Autodose, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive. 

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash weegt 79 kg.