1. wasmachines
  2. Miele TSA 233 WP

Miele TSA 233 WP

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele TSA 233 WP op onze pagina.

Specificaties Miele TSA 233 WP

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele FragranceDos, Miele PerfectDry, Miele SoftCare

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

56,5 kg

Aansluitwaarde

1100 W

Omschrijving van de Miele TSA 233 WP

Met de Miele TSA 233 WP kun je gemakkelijk kleine hoeveelheden wasgoed drogen, perfect voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Deze warmtepompdroger heeft een energieklasse A++, wat betekent dat hij energiezuinig is en je dus jaarlijks bespaart op je energiekosten. Maar dat is niet het enige voordeel van deze droger. De Miele TSA 233 WP is uitgerust met FragranceDos geurflacons, waardoor je wasgoed na het droogprogramma extra fris ruikt. Je kunt de flacon eenvoudig in de opening voor het pluizenfilter plaatsen en zelf de geurintensiteit instellen. Zo ruikt je beddengoed altijd heerlijk. Bovendien heb je keuze uit maar liefst 12 verschillende programma's, zoals voor je wollen truien, overhemden en jeans. Hierdoor kun je altijd het juiste programma kiezen voor jouw specifieke kledingstukken. Een ander handig kenmerk van deze droger is dat de droogtijd automatisch wordt aangepast aan de hoeveelheid wasgoed, dankzij de PerfectDry sensoren. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding te lang droogt en krimpt. Kortom, de Miele TSA 233 WP is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige en geurige droger voor kleine ladingen wasgoed.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem, droog je nooit te lang, zodat je kleding niet krimpt. Met de FragranceDos geurflacon kan je, indien gewenst, je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur geven. Je kan je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • De condensor blijft onderhoud nodig hebben omdat deze niet volledig zelfreinigend is.

Veelgestelde vragen over de Miele TSA 233 WP

De Miele TSA 233 WP heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele TSA 233 WP heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele TSA 233 WP is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele TSA 233 WP is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele TSA 233 WP heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De Miele TSA 233 WP heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele FragranceDos, Miele PerfectDry, Miele SoftCare. 

De Miele TSA 233 WP geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele TSA 233 WP weegt 56,5 kg.