1. wasmachines
  2. Beko DH9552TXW

Beko DH9552TXW

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko DH9552TXW op onze pagina.

Specificaties Beko DH9552TXW

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,6 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 63,3 cm diepte

Gewicht

45,5 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Beko DH9552TXW

Met de Beko DH9552TXW warmtepompdroger kun je op een energiezuinige manier grote hoeveelheden wasgoed drogen. Met een droogcapaciteit van 9 kilogram past al je beddengoed in één keer in de trommel. Deze droger heeft een energieklasse A+++, wat betekent dat je gemiddeld tot wel €154,- per jaar aan energiekosten kunt besparen. Naast het drogen van grote ladingen wasgoed, kun je met de OptiSense sensor ook kleine wasjes drogen. Deze sensor zorgt ervoor dat je nooit langer droogt dan nodig is en stopt het programma zodra je kleding droog is. Met de keuze uit 15 verschillende programma's, zoals katoen, wol en een programma speciaal voor overhemden, kun je je wasgoed op de gewenste manier drogen. Als je last hebt van een gevoelige huid, is het Hygiene+ programma ideaal voor het drogen van je beddengoed. Dit programma zorgt ervoor dat allergenen verdwijnen, waardoor je beter slaapt. Naast het energiezuinige drogen van je wasgoed, biedt de Beko DH9552TXW warmtepompdroger dus ook extra opties om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Pluspunten
  • Het Hygiëne droog programma verwijdert allergenen uit jouw wasgoed door het te drogen op hoge temperatuur, wat resulteert in minder jeuk. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt jouw wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor er onderhoud nodig blijft. Een gemiddelde droger met 9 kilogram of meer vulgewicht is niet sneller dan een droger met de snelheidsklasse 'normaal'.

Veelgestelde vragen over de Beko DH9552TXW

De Beko DH9552TXW heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,6 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,3 cm

De Beko DH9552TXW heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko DH9552TXW is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko DH9552TXW is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko DH9552TXW heeft de volgende gebruiksgemak opties: Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting.

De Beko DH9552TXW heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Beko DH9552TXW geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko DH9552TXW weegt 45,5 kg.