1. wasmachines
  2. Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning op onze pagina.

Specificaties Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric, Siemens intelligentCleaning system

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 65,1 cm diepte

Gewicht

55,5 kg

Aansluitwaarde

600 W

Omschrijving van de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

De Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning wasdroger maakt het mogelijk om grote hoeveelheden wasgoed te drogen dankzij een vulgewicht van 9 kilogram. Met dit apparaat kun je moeiteloos al je beddengoed, handdoeken en slaapkamergordijnen in één keer drogen. Met behulp van de handige draaiknop kun je kiezen uit maar liefst 14 verschillende droogprogramma's. Of je nu katoen, handdoeken of lingerie wilt drogen, er is altijd een geschikt programma beschikbaar. Daarnaast is deze wasdroger ook ideaal voor mensen met allergieën. Het Hygiëne programma verwijdert allergenen zoals pollen, waardoor je minder last hebt van allergische reacties. Zelfs als je niet thuis bent wanneer het droogprogramma klaar is, hoef je je geen zorgen te maken. Met de antikreuk functie van 60' of 120' blijft de droger je kleding in beweging houden, waardoor kreukels worden voorkomen. En het beste van alles is dat de condensor zichzelf na het drogen automatisch schoonspoelt. Dit betekent minder schoonmaakwerk voor jou en een altijd energiezuinig werkende machine.

Pluspunten
  • Dankzij het intelligentCleaning System heb je minder onderhoud en blijft de droger energiezuinig. Met het iSensoric systeem zorgt warmte- en vochtigheidssensoren ervoor dat je wasgoed niet krimpt. Met het Extra snel 40' programma droog je een kleine lading wasgoed in slechts 40 minuten.

Minpunten
  • Het heeft geen IntelligentDry technologie om het droogprogramma aan te passen aan het wasprogramma. Het heeft geen smartFinish om de kreukels in het wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

De Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 65,1 cm

De Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric, Siemens intelligentCleaning system. 

De Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning weegt 55,5 kg.