1. wasmachines
  2. Siemens WM14N076NL

Siemens WM14N076NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WM14N076NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WM14N076NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 60 cm diepte

Gewicht

69 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WM14N076NL

De Siemens WM14N076NL is een perfecte wasmachine voor iemand die alleen woont en een vulgewicht van 7 kilogram nodig heeft. Met deze machine bespaar je energie dankzij de iSensoric sensoren. Deze sensoren passen het energieverbruik aan op basis van de hoeveelheid wasgoed en meten ook hoe vuil de was is. Bovendien is deze wasmachine energiezuinig met energieklasse B. Om je was nog sneller schoon te krijgen, kun je de varioSpeed functie inschakelen via het duidelijke display. Hiermee kun je tot wel 60% sneller wassen en dus kostbare tijd besparen. Als je last hebt van allergieën veroorzaakt door dierenharen, huisstofmijt of pollen, dan is het 'hygiëne' programma perfect voor jou. Dit programma wast op een hogere temperatuur van 60 graden Celsius en doodt meer bacteriën, waardoor je handdoeken en ondergoed extra schoon worden. Maar maak je geen zorgen, zelfs delicate items zoals zijden blouses en wollen truien kunnen veilig gewassen worden op lagere temperaturen. Met de Siemens WM14N076NL kun je dus niet alleen energie besparen, maar ook genieten van schone en frisse kleding. Dankzij de vele handige functies en programma's is deze wasmachine een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte wasoplossing.

Pluspunten
  • Met varioSpeed wast u tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. De iSensoric sensoren passen het water- en energieverbruik aan op basis van de vuilheid van uw was. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • Beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. - Heeft geen intelligentDosing om automatisch je wasmiddel en wasverzachter te doseren. Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. - Beschikt niet over powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WM14N076NL

De Siemens WM14N076NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De Siemens WM14N076NL heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WM14N076NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WM14N076NL is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WM14N076NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WM14N076NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric. 

De Siemens WM14N076NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WM14N076NL weegt 69 kg.