1. wasmachines
  2. LG GC3V709S1 TurboWash 39

LG GC3V709S1 TurboWash 39

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG GC3V709S1 TurboWash 39 op onze pagina.

Specificaties LG GC3V709S1 TurboWash 39

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam, LG ThinQ, LG TurboWash

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 56,5 cm diepte

Gewicht

70 kg

Aansluitwaarde

2400 W

Omschrijving van de LG GC3V709S1 TurboWash 39

De LG GC3V709S2 TurboWash 39 is een krachtige en efficiënte wasmachine die grote hoeveelheden beddengoed moeiteloos en snel schoonmaakt. Met het TurboWash 39 programma kun je je favoriete shirts en broeken al binnen 39 minuten weer fris en schoon hebben. Bovendien heeft deze wasmachine een ruime trommel, zodat je al je beddengoed in één keer kunt wassen. Met de toevoeging van stoom via de Steam optie worden allergenen en bacteriën effectief verwijderd, waardoor je beddengoed extra grondig gereinigd wordt. Daarnaast helpt de stoom ook om kreukels in je wasgoed te verminderen, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken. De innovatieve AI DD technologie van LG zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Deze technologie analyseert het gewicht en de zachtheid van je wasgoed en past automatisch het programma en de trommelbewegingen aan, waardoor je kleding op de juiste manier wordt behandeld en langer als nieuw blijft. Met de LG GC3V709S2 TurboWash 39 hoef je je geen zorgen te maken over grote ladingen beddengoed. Dankzij de snelle en energiezuinige werking, de Steam optie en de AI DD technologie ben je verzekerd van schone en frisse kleding en beddengoed, dat er langer als nieuw uit blijft zien. Deze wasmachine is de perfecte keuze voor drukke huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte.

Pluspunten
  • Met TurboWash 39 maak je een halve lading kleding schoon in 39 minuten. Het programma Steam+ verwijdert pollen en dierenharen, waardoor huidirritatie vermindert en babykleertjes hygiënisch schoon worden. De AI DD past automatisch de trommelbewegingen aan op het type wasgoed, waardoor kleding langer mooi blijft.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering ezDispense om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de LG GC3V709S1 TurboWash 39

De LG GC3V709S1 TurboWash 39 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 56,5 cm

De LG GC3V709S1 TurboWash 39 heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG GC3V709S1 TurboWash 39 is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG GC3V709S1 TurboWash 39 is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de LG GC3V709S1 TurboWash 39 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De LG GC3V709S1 TurboWash 39 heeft de volgende merkspecifieke functies: LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam, LG ThinQ, LG TurboWash. 

De LG GC3V709S1 TurboWash 39 geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG GC3V709S1 TurboWash 39 weegt 70 kg.