1. wasmachines
  2. Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke op onze pagina.

Specificaties Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Air Wash, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry, Samsung Silent Dry, Samsung SuperSpeed

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 69,5 cm diepte

Gewicht

52,5 kg

Aansluitwaarde

900 W

Omschrijving van de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

Met de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke wasdroger uit de 9000 serie kun je grote hoeveelheden beddengoed in één keer drogen. De ruime trommel biedt plaats aan 9 kilogram wasgoed, waardoor je moeiteloos bergen was kunt drogen. Deze droger heeft een strak en modern ontwerp dat perfect past in elke minimalistische interieurstijl. Dankzij de AI Dry technologie past de droger automatisch de droogtemperatuur en -tijd aan op basis van de lading. Zo ben je altijd verzekerd van perfect gedroogde kleding. Voor het snel drogen van een paar kledingstukken kun je gebruik maken van het SuperSpeed programma. Met behulp van de innovatieve QuickDrive technologie kun je jouw favoriete outfits al binnen 81 minuten drogen. Bovendien is deze droger uitgerust met het AirWash programma, waarmee je gedragen blouses en andere kledingstukken kunt opfrissen met behulp van lucht. Hierdoor blijft je kleding langer fris en kun je ze vaker dragen voordat je ze hoeft te wassen. En als je de droger 's nachts wilt gebruiken, kun je de Silent Dry functie inschakelen voor minder geluidsoverlast. Met een energieklasse A+++ is deze Samsung Bespoke droger ook nog eens zeer energiezuinig. Je bespaart tot wel € 154,- per jaar op energiekosten, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Kortom, met de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke wasdroger haal je een innovatief en st.

Pluspunten
  • Met de AI Control technologie kun je jouw wasdroger bedienen met jouw smartphone en past het droogprogramma zich aan op het wasprogramma. Met het Super Speed programma kun je een halfvolle trommel drogen in slechts 81 minuten. Dankzij het Silent Dry ontwerp kun je extra stil drogen, waardoor je zelfs 's nachts een was kunt draaien.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, dus is er onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

De Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 69,5 cm

De Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor.

De Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Air Wash, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry, Samsung Silent Dry, Samsung SuperSpeed. 

De Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke weegt 52,5 kg.